• شنبه 1 آذر 1404
  • السَّبْت 1 جمادی الثانی 1447
  • 2025 Nov 22
شنبه 1 آذر 1404
کد مطلب : 267561
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/D9Q0B
+
-

4ویژگی برای یک صبحانه سالم

آرش نهاوندی؛ روزنامه‌نگار

اینکه برای صبحانه چه می‌خورید ممکن است تصمیم کوچکی به‌نظر برسد، اما می‌تواند بقیه روز شما را برای موفقیت یا تنبلی، سردرد و گرسنگی تا وعده بعدی آماده کند.یک صبحانه سالم می‌تواند به شما کمک کند تا حال و هوای روز خود را تنظیم  و روز را با انرژی شروع کنید، اما صبحانه خوب چه ویژگی‌هایی دارد؟

   غلات کامل را انتخاب کنید: به جای غلات تصفیه شده مانند نان سفید یا غلات شیرین، غلات کامل مانند بلغور جوی دوسر، نان تست سبوس‌دار یا کینوا را انتخاب کنید. غلات کامل سرشار از فیبر هستند و می‌توانند به شما کمک کنند تا وعده غذایی بعدی سیر و راضی بمانید.
   پروتئین اضافه کنید: پروتئین در وعده صبحانه می‌تواند به شما کمک کند تا زمان ناهار سیر و راضی بمانید. تخم‌مرغ منبع خوبی از پروتئین است. برای افزودن طعم و مواد مغذی، تخم‌مرغ پخته شده با اسفناج و پنیر را امتحان کنید. ماست یونانی منبع خوبی از پروتئین و ویتامین‌هاست. این نوع ماست برای سلامت روده مفید است و قند کمتری دارد که می‌تواند به ثابت نگهداشتن قند خون شما کمک کند. ماست یونانی با آناناس، کیوی و انبه طعم خوبی دارد و راهی سالم برای شروع روز شماست.
   میوه‌ها و سبزیجات را اضافه کنید: اضافه کردن میوه‌ها و سبزیجات به صبحانه، ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌های دریافتی شما را افزایش می‌دهد. به علاوه، آنها چربی و کالری کمی دارند و به همین دلیل انتخاب سالمی برای وعده غذایی صبحگاهی شما هستند. سعی کنید انواع توت‌ها را به بلغور جوی دوسر، اسفناج را به املت یا آووکادو را به نان تست خود اضافه کنید.
   قندهای افزوده را محدود کنید: مراقب قندهای افزوده در صبحانه خود باشید. اینها قندها و شربت‌هایی هستند که هنگام فرآوری یا آماده‌سازی غذاها یا نوشیدنی‌ها به آنها اضافه می‌شوند، یا به سادگی سر میز غذا به آنها اضافه می‌شوند. به جای آنها از گزینه‌های بدون شکر و یا برای شیرین‌کردن از میوه یا عسل استفاده کنید.

این خبر را به اشتراک بگذارید