• شنبه 1 آذر 1404
  • السَّبْت 1 جمادی الثانی 1447
  • 2025 Nov 22
شنبه 1 آذر 1404
کد مطلب : 267560
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/BLPnx
+
-

چند روش پخت گوشت برای داشتن کبد سالم‌تر

اغلب گفته می‌شود گوشت قرمز کمتر بخورید و به‌جای آن گوشت سفید نظیر مرغ و ماهی استفاده کنید اما نکته‌ای که شاید ما از آن غافل هستیم این است که شیوه طبخ گوشت نیز بر سلامت ما تأثیر دارد.‌پخت گوشت در حرارت بالا، مانند سرخ‌کردن، کباب‌کردن یا برشته‌کردن، می‌تواند مواد شیمیایی مضری ایجاد کند. این مواد ممکن است خطر ابتلا به کبد چرب، سرطان و التهاب را به مرور زمان افزایش دهد. 
برخی از روش‌های امن پختن گوشت اینها هستند: بخارپز کردن ، آب‌پز کردن، پخت تحت فشار و پخت به روش سووید. در این روش گوشت در خلأ بسته‌بندی شده و در حمام آب در دمای دقیق پخته می‌شود. مرغ باید در دمای 62 تا 65درجه سانتی‌گراد و گوشت قرمز در دمای 55 تا 60درجه سانتی‌گراد به‌مدت 1تا 4ساعت پخته شود. این روش عوامل بیماری‌زا را از بین می‌برد و رطوبت را حفظ‌می‌کند.

این خبر را به اشتراک بگذارید