• یکشنبه 22 تیر 1404
  • الأحَد 17 محرم 1447
  • 2025 Jul 13
چهار شنبه 18 تیر 1404
کد مطلب : 258699
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/wmpzw
+
-

هشدار پلیس به مسافران تاکسی‌های اینترنتی

آموزش
هشدار پلیس به مسافران تاکسی‌های اینترنتی

سرهنگ عین‌الله جهانی، معاون پیشین پلیس راهور با اشاره به اینکه راننده‌های تاکسی‌های اینترنتی با توجه به اهمیت کاری که دارند با جان، مال و ناموس مردم سروکار دارند، برای داشتن سفری ایمن با این تاکسی‌ها توصیه‌هایی را به مسافران ارائه کرد.
‌  مسافران باید مشخصات خودرو، مالک و پلاک را با اطلاعات روی اپلیکیشن خود مقایسه کنند و درصورت مغایرت، سفر خود را لغو کنند.
‌  شهروندان تهرانی با دیدن تاکسی با پلاک شهرهای دیگر می‌توانند سفر خود را لغو کنند و این مسئله را با پشتیبان این شرکت‌ها در میان بگذارند.
‌  مسافران به هیچ وجه با رانندگان تاکسی‌های اینترنتی صحبت نکنند و اطلاعات شخصی خود را با آنها درمیان نگذارند.
‌  اگر در راه احساس کردید که مسیر تغییر یافته، توقف بی‌جایی صورت گرفته و غیره حتما مسئله را با پشتیبان یا یکی از اعضای خانواده خود در میان بگذارید و درصورت حساس‌شدن شرایط از خودرو پیاده شوید.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید