• یکشنبه 22 تیر 1404
  • الأحَد 17 محرم 1447
  • 2025 Jul 13
چهار شنبه 18 تیر 1404
کد مطلب : 258676
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/YvEwp
+
-

ادامه افت قیمت طلا در بازار تهران

دیروز (سه‌شنبه، ۱۷ تیرماه) در ادامه ریزش قیمت طلا هر قطعه سکه طرح جدید (امامی) ۷۷ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان و سکه طرح قدیم (بهار آزادی) ۷۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان معامله شد که نسبت به معاملات روز دوشنبه (۱۶ تیرماه) 3 میلیون و ۲۰۲ هزار تومان کاهش داشته است.

  وزیر جهادکشاورزی با تأکید بر اینکه رصد مداوم اقلام ‌پرمصرف در بازار ضروری است، گفت: جلسات ستاد امنیت غذایی همچنان با قدرت و برنامه‌ریزی مؤثر برگزار می‌شود. اخلال در امنیت غذایی کشور از اهداف دشمن در جنگ تحمیلی بود.

چک‌های مبادله‌ای در اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ در کل کشور بیش از ۹.۸میلیون فقره به ارزش حدود ۹۳۱هزار میلیارد تومان بوده است که نسبت به ماه قبل از نظر تعداد و مبلغ به‌ترتیب ۲۲.۵درصد و ۴۷.۳درصد افزایش نشان می‌دهد.

 وزیر صنعت، معدن و تجارت با اعلام تصویب «طرح حمایت از تولید» در هیأت وزیران، از ابلاغ آن برای پشتیبانی جامع از تولید، خبر داد. این بسته برای تاب‌آوری صنایع و استمرار تولید با اولویت صنایع مرتبط با معیشت مردم تدوین و ابلاغ شده است.

در شرایطی که ناترازی تولید و مصرف برق همچنان به‌عنوان یکی از چالش‌های اصلی صنعت برق کشور شناخته می‌شود، وزیر نیرو وعده داده که هیچ واحد صنعتی به‌دلیل کمبود برق تعطیل نمی‌شود و برای این منظور همکاری نزدیکی با وزارت صمت برقرار شده است.

 اسد کرمی، رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودروی تهران گفت: افزایش ۱۵درصدی قیمت کارخانه‌ای خودروهای داخلی تأثیری در بازار خودرو نداشته و بازار در رکود است.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید