سلامت
ویژگیهای سیر خردشده
صدف کوهکن/ متخصص تغذیه
سیر ازجمله مواد غذایی است که در بسیاری از دستورهای پخت سراسر دنیا وجود دارد. گذشته از طعمدهی و استفاده ادویهمانند آن، از گذشتههای دور، افراد زیادی با توجه به فرهنگ از آن بهعنوان دارو استفاده میکردهاند. امروزه نیز، تحقیقات علمی، فواید سیر ازجمله خاصیت آنتیباکتریالی موجود در عصاره آن، کاهش فشار خون، تعدیل چربیها و محافظت از قلب و عروق را تأیید کردهاند. اما جالب است بدانید بیشتر این تحقیقات اثر سیر را در حالت خام و لهشده یا خردشده تأیید کردهاند و نه سیر درسته پخته یا سیرترشی!