گروه صنعتی ایرانخودرو روز گذشته با اعلام قیمتهای جدید محصولات خود، موجی از واکنشهای رسمی و رسانهای را در کشور به راه انداخت. به گزارش همشهری، ماجرا از آنجا آغاز شد که شرکت ایرانخودرو با ارسال نامهای به سازمان بورس، قیمتهای جدید محصولات خود را اعلام کرد. این نامه با امضای مدیرعامل این گروه صنعتی، عادل پیرمحمدی، صادر شد و به مصوبه شماره 746 هیأت مدیره شرکت استناد دارد.
در متن نامه آمده است: این تصمیم به دلیل عدم اعلام رسمی قیمتهای جدید از سوی وزارت صنعت اتخاذ شده و ایرانخودرو در راستای شفافسازی برای سهامداران و بازار سرمایه، اقدام به اعلام قیمت کارخانهای خودروهای تولیدی کرده است.
سخنگوی دولت؛ هماهنگی با شورای رقابت انجام شده
فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در حاشیه جلسه هیأت وزیران گفت: افزایش قیمت ایرانخودرو با هماهنگی و از طریق شورای رقابت صورت گرفته است. اظهارات سخنگوی دولت باعث شد انتظار برای واکنش نهادهای مسئول بیشتر شود.
شورای رقابت؛ افزایش قیمت خارج از دستورالعمل است
بعد از سخنان سخنگوی دولت، سپهر دادجویتوکلی، سخنگوی شورای رقابت اعلام کرد: قیمتگذاری خودرو باید مطابق با دستورالعمل مصوب این شورا صورت بگیرد و هیأت مدیره خودروساز نقشی در تعیین قیمت ندارد. او گفت: فرآیند کشف قیمت خودرو در دستورالعمل شورای رقابت مشخص است و هرگونه اقدام خارج از این روند تخلف محسوب میشود.
وزارت صنعت؛ اقدام ایران خودرو محل ایراد است
در واکنش به این رویداد، محمدصادق مفتح، جانشین وزیر صنعت در امور بازرگانی نیز طی نامهای به مدیرعامل سازمان بورس اعلام کرد اقدام ایران خودرو در اعلام قیمت، بدون طی فرآیندهای قانونی محل ایراد است.
در این نامه تأکید شده است که تعیین قیمت خودرو باید پس از طی مراحل کارشناسی و ابلاغ رسمی وزارت صنعت انجام شود.
پنج شنبه 22 خرداد 1404
کد مطلب :
257171
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/Q0JD9
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved