• دو شنبه 19 خرداد 1404
  • الإثْنَيْن 12 ذی الحجه 1446
  • 2025 Jun 09
دو شنبه 19 خرداد 1404
کد مطلب : 256906
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/oQRzL
+
-

قراردادهای ارزی مسکن غیرقانونی است

  نایب‌رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک تهران با اشاره به تبلیغ ثبت آگهی‌های خرید و فروش، رهن و اجاره واحدهای مسکونی به دلار و سایر ارزها در فضای مجازی، نسبت به عقد این قراردادها از سوی مردم هشدار داد و گفت: چنین قراردادهایی به هیچ عنوان قابلیت رسیدگی در مراجع قضایی را ندارد.
داود بیگی‌نژاد در گفت‌وگو با ایرنا افزود: براساس قوانین موجود، قراردادهای فعلی رهن و اجاره املاک باید در سامانه‌هایی که تعریف شده ثبت شود، اما هیچ‌یک از سامانه‌های در دسترس، امکان ثبت با واحد پولی به‌ جز ریال را ندارند. وی بیان‌ داشت: بر این اساس، قراردادهای با واحد پولی دلار و سایر ارزها که به‌ویژه در فضای مجازی شاهد تبلیغ آنها هستیم، قابلیت ثبت توسط مشاوران املاک را نداشته و به همین دلیل در مراجع قضایی امکان رسیدگی و پیگیری آنها وجود ندارد.
این مقام صنفی همچنین به تبلیغ عقد قراردادهای فروش برخی املاک با رمز ارز در فضای مجازی اشاره کرد و هشدار داد: چنین قراردادهایی طبق قوانین می‌تواند مصداق پولشویی تلقی شود، زیرا باید از طریق درگاه‌های مجازی ارزی انجام شود و به‌دلیل نبود چنین درگاه‌هایی، تأکید می‌کنیم که مردم به هیچ عنوان سمت چنین قراردادهایی نروند. وی در پایان بار دیگر تأکید کرد: مردم بدانند و آگاه باشند که چنانچه با هر واحد پولی به‌جز ریال اقدام به عقد قراردادهای رهن و اجاره یا فروش املاک کردند، اگر به هر دلیل دچار مشکل شوند امکان پیگیری آنها در مراجع مختلف ازجمله قضایی وجود ندارد.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید