• چهار شنبه 11 تیر 1404
  • الأرْبِعَاء 6 محرم 1447
  • 2025 Jul 02
پنج شنبه 1 خرداد 1404
کد مطلب : 255822
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/L86vv
+
-

ترویج فرهنگ مقاومت در جشنواره «رسام»

ترویج فرهنگ مقاومت در جشنواره «رسام»

نشست رسانه‌ای ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه رسام در ستاد مرکزی راهیان نور با حضور سیدمحمد نادری، رئیس سازمان هنری و امور سینمایی دفاع‌مقدس و مقاومت و حبیب‌الله مازندرانی، دبیر ششمین جشنواره فیلم کوتاه رسام برگزار شد. نادری در ابتدای نشست با گرامیداشت یاد شهدای دفاع‌مقدس و محور مقاومت عنوان کرد: جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه رسام با محوریت دفاع‌مقدس و مقاومت ششمین دوره خود را طی می‌کند. رویکرد ما در این جشنواره جلوگیری از فراموشی و تحریف تاریخ دفاع‌مقدس است. تولید و خلق آثار هنری یکی از روش‌های خلاقانه برای حفظ و صیانت تاریخ است.
وی افزود: در شرایطی که دنیا به حوادث منطقه بی‌تفاوت است و مقابل جنایت‌های رژیم صهیونیستی سکوت کرده در این موقعیت ما با ابزار سینما و هنر باید توجه جهانیان را به‌ خود جلب کنیم. نزدیک ۲۲۲خبرنگار در غزه شهید شده‌اند. در کجای جهان رسم است که خبرنگاران، پزشکان و کودکان را در جنگ شهید کنند؟ وظیفه ما در این شرایط تبیین همین جنایت‌هاست. امروزه دشمن با قدرت و ابزاری که در اختیار دارد مانع از انتشار اخبار می‌شود، اما شما رسانه‌ها و هنرمندان باید این اخبار را به گوش همگان‌ برسانید.
رئیس سازمان هنری و امور سینمایی دفاع‌مقدس و مقاومت عنوان کرد: جشنواره فیلم کوتاه رسام ۶ و ۷خرداد در استان کرمان و شهرستان سیرجان برگزار خواهد شد. رسام آغازگر جریانی‌ مؤثر، هدفمند و بابرنامه خواهد بود. ما در ستاد برگزاری جشنواره خیلی دنبال شعار دادن نیستیم، اما مطمئنا همه‌ ظرفیتمان را
به‌ کار می‌گیریم.
در ادامه این نشست، مازندرانی بیان کرد: یکی از اهداف ما در ششمین دوره جشنواره رسام این است که می‌خواهیم پرچمدار جریان حمایت از مقاومت باشیم. ما به‌دنبال ترویج فرهنگ مقاومت و دفاع‌مقدس هستیم و معتقدیم بهترین زبانی که می‌توانیم مظلومیت مردم لبنان، یمن و فلسطین را به گوش جهانیان برسانیم فیلم است.
وی درباره انتخاب کرمان توضیح داد: ما تاکنون ۵جشنواره در استان خوزستان برگزار کرده‌ایم و امسال به دلایلی کرمان به‌عنوان پایتخت مقاومت ایران معرفی و جشنواره نیز در این استان برگزار خواهد شد.  دبیر این رویداد درباره تعداد آثار رسیده به دبیرخانه بیان کرد: نزدیک‌ به ۹۵۵اثر از تولیدات هنرمندان داخل و خارج از ایران به دبیرخانه ارسال شده است. از این میان ۹۳اثر توسط هیأت انتخاب معرفی شد. داوران نیز ۲۵اثر را به‌عنوان آثار نهایی در ۶بخش مستند، داستانی، انیمیشن، ۱۸۰ثانیه‌ای، نماهنگ و دانش‌آموزی انتخاب کردند.

این خبر را به اشتراک بگذارید