• پنج شنبه 1 خرداد 1404
  • الْخَمِيس 24 ذی القعده 1446
  • 2025 May 22
یکشنبه 28 اردیبهشت 1404
کد مطلب : 255467
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/MjOYQ
+
-

نقل قول خبر/نوسازی ۷۲ پله‌برقی پایتخت

حجت‌الاسلام سیدمحمد آقامیری، رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران: نوسازی و نصب ۷۲پله‌برقی و ۲۰آسانسور برای پل‌های عابر پیاده پایتخت توسط شهرداری در حال اجراست. تهران ۱۰۷پل مکانیزه دارد که ۶۵یونیت قدیمی شده بود و تمام این موارد جمع‌آوری و جایگزین شد.

ارتقای کیفیت زندگی با جشنواره شهر سلامت
مجید باقری، معاون   شهردار تهران: دومین جشنواره شهر سلامت با ایجاد تحول روحی در شهروندان، زیرساخت‌های لازم برای ارتقای کیفیت زندگی در پایتخت را فراهم کرده است. مدیریت شهری با اجرای برنامه‌های متنوع در حوزه اجتماعی و فرهنگی، در صدد ساختن حال خوب است.

اقدامات موفق در ساماندهی اجتماعی
سیدمحمد نقیب، مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی: اقدامات زیادی در دوره مدیریت ششم شهری در زمینه ساماندهی آسیب‌های اجتماعی صورت گرفته است که بازتاب رسانه‌ای این اقدامات بسیار موفقیت‌آمیز بوده و این موفقیت از پیام‌هایی که از شهروندان در فضای مجازی دریافت می‌کنیم کاملا مشهود است.

پشتیبانی از مردم در نوسازی بافت‌های فرسوده
عبدالرضا گلپایگانی، مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری: دولت برای نوسازی بافت فرسوده عزم جدی دارد. بخشی از منابع در اختیار صندوق‌های حمایتی برای پرداخت تسهیلات کم‌بهره به نوسازی واحدهای مسکونی در بافت‌های فرسوده و ناکارآمد اختصاص خواهد یافت که نقش مهمی در جریان نوسازی شهری دارد.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید