• دو شنبه 19 خرداد 1404
  • الإثْنَيْن 12 ذی الحجه 1446
  • 2025 Jun 09
شنبه 27 اردیبهشت 1404
کد مطلب : 255382
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/58J6R
+
-

پرسپولیس علیه پرسپولیس

سرخپوشان بابت از دست دادن قهرمانی و حتی سهمیه، فقط باید از خودشان گلایه‌‌مند باشند

پرسپولیس علیه پرسپولیس

میثم کریمی

 بعد از روزها انتظار، گمانه‌زنی، تحلیل و فضاسازی، در نهایت مسابقات هفته آخر لیگ بیست‌وچهارم برگزار شد. مجهول بزرگ این هفته، این بود که سپاهان نایب‌قهرمان می‌شود و سهمیه پلی‌آف لیگ نخبگان را می‌گیرد یا این اتفاق برای پرسپولیس رخ می‌دهد؟ حساسیت مضاعف ماجرا از آنجا ناشی می‌شد که کار پرسپولیس گیر استقلال بود و امتیاز گرفتن آبی‌ها در اصفهان می‌توانست قرمزها را به آسیا بفرستد. سرانجام هم این اتفاق رخ نداد و استقلال با وجود جلو افتادن از سپاهان، در نهایت 3بر یک بازنده شد. این یعنی پیروزی 2گله پرسپولیس دربرابر هوادار در ورزشگاه آزادی برای رسیدن آنها به رده دوم کافی نبود. در نهایت سپاهان بعد از تراکتور در پله دوم قرار گرفت و به سهمیه آسیایی دست یافت. بعد از مسابقات این هفته، شاید بعضی هواداران پرسپولیس از استقلالی‌ها شاکی بودند و آنها را به عدم‌کوشش کافی متهم کردند، اما حقیقت آن است که بزرگ‌ترین مانع در مسیر موفقیت پرسپولیس، ضعف و تزلزل این تیم در بعضی بزنگاه‌ها بود. درواقع آنها باید از خودشان شاکی باشند.

امتیازسوزی‌های باورنکردنی
پرسپولیس در لیگ بیست‌وچهارم در 12بازی موفق به کسب پیروزی نشد؛ 6مساوی و 6شکست. قطعا تعیین‌کننده‌ترین ناکامی‌ها در این بین، 2شکست رفت و برگشت سرخپوشان مقابل سپاهان بود. اگر فقط یکی از این بازی‌ها هم حتی با نتیجه مساوی به پایان می‌رسید، پرسپولیس حداقل سهمیه آسیایی را می‌گرفت، اما این اتفاق رخ نداد. کل ماجرا اما این نبود و پرسپولیس حتی توقف‌های عجیب‌تری را هم تجربه کرد؛ ازجمله اینکه در 2بازی رفت و برگشت نتوانست استقلال‌خوزستان را شکست بدهد. توقف سرخپوشان در برابر این تیم در فروردین امسال، با ارائه یک نمایش ضعیف و غیرقابل دفاع در ورزشگاه آزادی همراه بود. شکست خانگی وحشتناک 3بر یک مقابل مس‌رفسنجان، باخت یک‌گله به نساجی در تهران، شکست 3بر 2مقابل شمس‌آذر در قزوین و... از دیگر نتایج ضعیف این فصل سرخپوشان بود. طبیعتا تیمی که بخواهد قهرمان شود یا سهمیه بگیرد، حق این همه لغزش را ندارد؛ بنابراین ملامت خود، بسیار راهگشاتر از گلایه از استقلال است.

باورنکردنی؛ باز هم با میانگین قهرمانی!
با این همه اما، پرسپولیس حتی در این فصل بد، با وجود تغییر 3سرمربی و انبوهی از شعارهای «حیاکن، رهاکن»، باز هم عملکرد فاجعه‌باری نداشت. سرخ‌ها لیگ بیست‌وچهارم را با 60امتیاز به پایان بردند و برای هشتمین فصل پیاپی صاحب میانگین امتیازی 2از هر مسابقه شدند؛ معدلی که زمانی گفته می‌شد برای قهرمانی کافی است، اما این سال‌ها و با فشرده شدن رقابت، دیگر اینگونه نیست. به علاوه پرسپولیس در کنار نساجی، تنها تیم‌هایی بودند که این فصل به تراکتور نباختند. قرمزها در دور برگشت با 10بازیکن یک پیروزی به یادماندنی هم برابر حریف تبریزی به‌دست آوردند. دبل مقابل استقلال در دربی تهران هم یک اتفاق مثبت دیگر برای قرمزها بود؛ تیمی که بدترین عنوانش در یک دهه گذشته همین مقام سومی بوده و این نشان می‌دهد آنها چه سال‌های درخشانی را پشت سر گذاشته‌اند. از فضای نقل‌وانتقالاتی پرسپولیس خبرهای مهمی به گوش می‌رسد و شاید این تیم فصل بعد در رتبه‌ای بالاتر قرار بگیرد؛ امسال که برای آنها پر از اتفاقات عجیب و غریب بود.

وقتی پرسپولیس در 4دوئل رودررو موفق نشد سپاهان را ببرد، طبعا نمی‌توانست انتظار داشته باشد استقلال بی‌انگیزه در اصفهان از این تیم امتیاز بگیرد


 

این خبر را به اشتراک بگذارید