دبیر انجمن صنعت گوشت و مواد پروتئینی کشور ضمن اشاره به افزایش واردات گوشت قرمز در سال ۱۴۰۳، از نیاز مستمر کشور به گوشت گرم گوسفندی و چالشهای خودکفایی در تولید گوشت خبر داد و تأکید کرد که میانگین واردات گوشت در یک بازه ۵ تا ۱۰ ساله، تنها ۵ تا ۱۰ درصد نیاز کشور را تأمین میکند. به گزارش ایسنا، براساس دادههای گمرک ایران، واردات گوشت قرمز در ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۳ به ۲۲۹هزار تن رسیده که ۷۷.۵درصد نسبت به سال ۱۴۰۲ افزایش نشان میدهد.
رکوردشکنی واردات گوشت قرمز در سال ۱۴۰۳
در همینه زمینه :