• پنج شنبه 18 اردیبهشت 1404
  • الْخَمِيس 10 ذی القعده 1446
  • 2025 May 08
پنج شنبه 18 اردیبهشت 1404
کد مطلب : 254728
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/Rg2vw
+
-

میزبانی ایران از مجمع سرمایه‌گذاری‌«دی‌‌هشت»

میزبانی ایران از مجمع سرمایه‌گذاری‌«دی‌‌هشت»

محمود مولایی ، روزنامه‌نگار

نخستین «مجمع سرمایه‌گذاری گردشگری دی‌هشت» در سال۲۰۲۶ به میزبانی ایران برگزار خواهد شد؛ اقدامی که نویدبخش آغاز فصلی نوین در تقویت دیپلماسی گردشگری و جذب سرمایه‌گذاری‌های بین‌المللی در منطقه است. در چهارمین نشست وزرای گردشگری کشورهای عضو گروه دی‌هشت که در قاهره برگزار شد، ایران با ارائه پیشنهادی راهبردی خواستار برگزاری مجمع‌های تخصصی با هدف ترویج سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری میان اعضای این گروه شد.
سیدرضا صالحی‌ امیری، وزیر میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع ‌دستی ایران طی سخنرانی خود بر اهمیت ارتقای تعاملات اقتصادی ـ فرهنگی میان کشورهای دی‌هشت از مسیر توسعه زیرساخت‌های گردشگری تأکید کرد و با اشاره به ظرفیت‌های گسترده ایران و منطقه پیشنهاد دادکه نخستین «مجمع سرمایه‌گذاری گردشگری دی‌هشت» در سال۲۰۲۶ به میزبانی ایران برگزار شود.
این پیشنهاد با استقبال گرم اعضای گروه دی‌هشت و تأیید این سازمان همراه شد. مدیر بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث فرهنگی و گردشگری در این ‌باره به همشهری می‌گوید: مجمع سرمایه‌گذاری گردشگری دی‌هشت اساسا یک ابزار بازاریابی و ترویج مقصدهای گردشگری محسوب می‌شود. البته همه مقصدهای گردشگری دنیا نیاز به میزبانی از رویدادهای بین‌المللی دارند. گاهی این رویدادها در سطح برگزاری جام جهانی فوتبال و زمانی هم در سطح سازمان‌های تخصصی حوزه گردشگری است. میزبانی سرمایه‌گذاری گردشگری دی‌هشت هم از این دست رویدادها به‌حساب می‌آید.   مسلم شجاعی ادامه می‌دهد: رویکرد کلان این است که ما میزبانی یک‌سری رویدادهای بین‌المللی را به ‌عهده بگیریم تا علاوه بر اختیار عمل بیشتر نسبت به دیگر کشورها، ایران را هم ذیل آن موضوع معرفی کنیم. البته این صورت کلی ماجراست.  او اضافه می‌کند: پیش‌تر با مجمع دی‌هشت موضوعی را پیش برده بودیم. دی‌هشت از نظر ساختاری در سازمان‌های تخصصی و به‌خصوص در بخش گردشگری چندان سازمان قدرتمندی محسوب نمی‌شود. در واقع قوام زیادی ندارد و مانند سازمان تخصصی اکو نیست. کارشناسان حوزه گردشگری این تصمیم را نقطه‌ عطفی در مسیر ارتقای جایگاه منطقه‌ای ایران در عرصه دیپلماسی گردشگری و بسط همکاری‌های اقتصادی ـ فرهنگی در جهان اسلام می‌‌دانند. برگزاری این مجمع می‌تواند با جذب سرمایه‌گذاری‌های جدید، انتقال تجربیات موفق و تعریف پروژه‌های مشترک میان کشورهای اسلامی، تحولی ماندگار در اکوسیستم گردشگری منطقه‌ای ایجاد کند.

این خبر را به اشتراک بگذارید