مصرف لبنیات در ایران ۱۷۰ کیلوگرم کمتر از میانگین جهانی است و میتواند در بلندمدت سلامت عمومی جامعه را تهدید کند. این نکتهای است که حشمتالله رضوی، سرپرست اداره امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو هشدار میدهد و میگوید: «سرانه مصرف لبنیات در کشور حدود ۷۰ تا ۸۰ کیلوگرم در سال است، درحالیکه میانگین جهانی به بیش از ۲۵۰ کیلوگرم میرسد. این تفاوت نگرانکننده است.» بهگفته رضوی، با توجه به مشکلات اقتصادی مردم، یکی از راهکارهای مؤثر برای جبران کاهش سرانه مصرف لبنیات، افزایش ارزش غذایی محصولات موجود در بازار است، بدون اینکه قیمت آنها تغییر کند. افزایش تولید محصولات لبنی پروبیوتیک و غنیشده با ویتامینها هم مهم هستند چون میتوانند بخشی از خلأ تغذیهای ناشی از کمبود ویتامینها و غذاهای فراسودمند را جبران کنند. محصولات غنیشده میتوانند نقش مهمی در ارتقاي سلامت جامعه بهویژه برای گروههای حساس مانند کودکان، سالمندان و زنان باردار داشته باشند.
آمار عجیب از مصرف لبنیات در ایران
در همینه زمینه :