
با این غذاها به جنگ آلرژی فصلی بروید
خوردنیهای تسکیندهنده

مهديه تقویراد
با شروع فصل بهار، تعداد زيادی از افراد به آلرژی فصلی مبتلا میشوند. عطسه و آبريزش بينی و چشم از مهمترين علائمی هستند كه با توجه به حساسيت فصلی میتوان به آنها مبتلا شد. مبتلايان به حساسيت فصلی تصور میكنند با حذف برخی مواد غذايی میتوانند از شدت حملات آلرژی در امان باشند اما برخی مواد غذايی مانند پیاز، گوجهفرنگی، ترخینه و زردچوبه در ترکیب غذایی میتوانند آلرژی فصلی را کاهش داده و به تسكين علائم آلرژی مانند آبريزش بينی و چشم يا خارش بدن كمك كنند.