• یکشنبه 31 فروردین 1404
  • الأحَد 21 شوال 1446
  • 2025 Apr 20
شنبه 23 فروردین 1404
کد مطلب : 252495
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/pgOKm
+
-

آش زغال اخته

آش زغال اخته

تعداد نفرات
 6نفر

مواد لازم
  زغال اخته: یک کیلوگرم
  پیاز متوسط: 3عدد
   سبزی شامل گشنیز، جعفری و شوید: 500گرم   رشته آشی: یک‌دوم بسته   آب: 2لیتر   لوبیا چیتی: 2پیمانه   نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه
1.پیازها را خلالی خرد کرده و سرخ کنید. لوبیا را که از شب قبل خیس کرده‌اید بپزید.
2.زغال‌اخته و پیاز را داخل 2 لیتر آب بریزید، لوبیای پخته شده را نیز به آن اضافه ‌کنید و اجازه ‌دهید تا بپزند.
3.سبزی را که از قبل به‌صورت درشت خرد شده به همراه نمک و فلفل به‌ آش بیفزایید.
4.بعد از اینکه سبزی‌ها نیم‌پز شدند، رشته‌ آش را خرد کرده و داخل‌ آش بریزید و اجازه دهید تا جا بیفتد.

نکـته‌
این آش سرشار از ویتامین‌های مختلف است و مخصوص افرادی است که به غذاهای ترش علاقه خاصی دارند.

چطور آش‌های خود را خوشمزه‌تر کنیم؟
  ‌ برای بهتر پخته شدن حبوبات و گرفتن نفخ آنها باید حداقل چند ساعت قبل از طبخ آش حبوبات را با مقداری آب بخیسانید.

  ‌ در اکثر آش‌ها از یک یا چند نوع سبزی استفاده می‌شود. پیشنهاد ما برای خوشمزه‌تر شدن طعم چنین آش‌هایی استفاده از سبزی تازه است.

  ‌ ممکن است در برخی از آش‌ها از هیچ‌گونه گوشتی استفاده نشود. برای بهتر شدن طعم‌ آش، بهتر است  مقداری عصاره قلم در آن بریزید.

  ‌ یکی دیگر از ترفند‌های مهم و طلایی برای خوشمزه‌تر شدن انواع آش‌ها
تفت دادن ادویه‌های آش است.



 

این خبر را به اشتراک بگذارید