مدتی است برداشت زغالاخته آغاز شده و تا پایان مهر ادامه دارد؛ میوهای ترش و شیرین که در نواحی کوهستانی میروید. قزوین، رتبه اول تولید و سطح زیرکشت این میوه را در کشور دارد و بعد از آن آذربایجان شرقی در جایگاه دوم قرار گرفته است. به گزارش همشهری، شهریور امسال هم علیرضا خزائلی، مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قزوین از ثبت جشنهای «زغالاخته» و «گیلاس» در تقویم ملی رویدادهای گردشگری خبر داد. قطب تولید زغالاخته در منطقه الموت روستای هیر و در بخشطارمسفلی نیز روستاهایکوهگیر و یوزباشچای هستند.
پنج شنبه 5 مهر 1403
کد مطلب :
235878
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/1j8K0
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved