
سالاد خیار و تربچه

تعداد نفرات
3 نفر
مواد لازم
خیار با برش حلقهای: 2عدد تربچه با برش حلقهای یا نگینی: 4عدد پیازچه
خرد شده: 2عدد نعناع: یک قاشق غذاخوری ماست چکیده موسیر یا یونانی: 4 قاشق غذاخوری سیر: 2حبه روغن زیتون، آبلیمو و نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه
1. ماست را با آبلیمو، نمک و فلفل، سیر خرد شده و روغن زیتون مخلوط کنید و به عنوان سس کنار بگذارید.
2. خیار را بهصورت حلقهای برش بزنید. تربچه را هم نگینی کنید.
3. تربچهها را ریز خرد کرده و با تمامی مواد مخلوط کنید.
4. سس را روی مواد بریزید و با چند پر نعناع تزئین کنید.
نکـته
به این سالاد میتوان آووکادو هم اضافه کرد.
طعمدار کردن سالادها با سبزی و صیفیهای بهاری
تربچه: تندی کم تربچه با رنگ سرخ و سفید آن طعم و زیبایی خاصی به سالادها میدهد.
انواع کلم: کلمهای بروکلی، بروکسل، قمری، پیچ، گل کلم و... میتوانند پایه اصلی سالادها باشند. با فیبر بسیار زیادی که دارند، سیرکننده هم هستند.
چغندر قرمز: چغندر پخته یا لبو را میتوان برشهای نازک داد و در سالاد فصل بهاری استفاده کرد. استفاده از آب آن در تهیه سس هم گزینه مناسبی است.
ذرت: ذرت بخارپز یا آبپز در سالادهای سبز و در سالادهایی مثل الویه یا روس میتواند بهکار رود.
سبزیها: جعفری، پونه، نعناع، ترخون، والک، ریواس و بسیاری از سبزیهای تازه بهاری را میتوان در تهیه سالادها استفاده کرد. حتی میتوان آنها را ساطوری و با سس مخلوط کرد.
جوانهها: جوانههای گندم، ماش، شبدر و ... در سالاد فصل بهاری معجزه میکنند.