• دو شنبه 8 اردیبهشت 1404
  • الإثْنَيْن 29 شوال 1446
  • 2025 Apr 28
شنبه 23 فروردین 1404
کد مطلب : 252490
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/k5JKK
+
-

خورش باقلا گشنیز

خورش باقلا گشنیز

تعداد نفرات
 5 نفر

مواد لازم
  مرغ بدون استخوان: ۵۰۰ گرم  گشنیز خردشده: ۲۰۰ گرم   باقلا سبز: ۳۰۰ گرم
   پیاز داغ: ۱۵۰ گرم   سیر: ۴ حبه   زعفران دم‌کرده: به میزان لازم   زردچوبه، نمک، فلفل، چوب دارچین و هل: به میزان لازم

روش تهیه
1.پیازهای نگینی را سرخ کنید. سپس سیر به آن بیفزایید. نمک، زردچوبه و فلفل قرمز را به مخلوط سیر و پیاز داغ اضافه کنید و در نهایت مرغ‌های تکه‌شده را به مواد افزوده و تفت دهید تا مواد باهم ترکیب شوند.
2.سبزی گشنیز را به مرغ‌ها اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید. بعد از مدتی که رنگ سبزی‌ها کمی تغییر کرد باقلا سبز را در خورش بریزید.
3.باقلا را کاملا تفت دهید و پس از نیم‌پز شدن مقدار کمی آب به آن اضافه کنید و بگذارید با شعله ملایم بپزد.
4.چوب دارچین و چند حبه هل شکسته را هم داخل خورش بریزید و بگذارید کامل بپزد.

نکـته‌
اگر می‌خواهید خورش به رنگ سبز روشن باشد در قابلمه را نگذارید.

چطور خورش‌های خوشمزه داشته باشم؟
  ‌در تهیه انواع خورش به جای آب می‌توان از عصاره یا آب قلم استفاده کرد تا طعمی خوشمزه‌تر داشته باشد.
  ‌براي اضافه كردن آب به خورش بهتر است از آب جوش استفاده کنید.
  ‌اگر خورش نياز به آبلیمو دارد بهتر است که در آخر به خورش اضافه شود ، زیاد جوشیدن آبلیمو باعث تلخی آن می‌شود.
  ‌اگر در خورش از حبوبات استفاده می‌شود، بهتر است از 24 ساعت قبل در آب بخیسانید تا نفخ آنها گرفته شود. همچنین حبوبات را کمی با گوشت تفت دهید.
  ‌اگر خورش كمي شور شد مي توانيد سيب زميني را چهار قاچ كرده و در خورش بريزيد تا نمك اضافه را به خودش بگيرد يا نصف استكان نوشابه به خورش اضافه كنيد.
  ‌براي خوشمزه تر شدن خورش از پياز داغ فراوان استفاده كنيد.
  ‌اگر چربی خورش زیاد شد، چند تکه یخ را داخل کیسه فریزر گذاشته و آن را بر روی سطح خورش قرار دهید، چربی‌ها
 به سرعت به پلاستیک می‌چسبند.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید
در همینه زمینه :