• دو شنبه 25 فروردین 1404
  • الإثْنَيْن 15 شوال 1446
  • 2025 Apr 14
دو شنبه 18 فروردین 1404
کد مطلب : 252149
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/nZMG4
+
-

مهاجرت معکوس در اسرائیل

فرار از زندان

فرار از زندان

از مدت‌ها قبل از آغاز جنگ غزه در اکتبر 2023، موج مهاجرت معکوس صهیونیست‌ها به خارج از فلسطین اشغالی به شکل قابل توجهی تشدید شده بود و وقتی جنگ غزه و پاسخ موشکی مقاومت فلسطین به اشغالگران شروع شد، روند مهاجرت معکوس از اسرائیل شتاب گرفت، تا آن جا که روزنامه عبری هاآرتص در مقاله‌ای با اشاره به اینکه خانه‌های اسرائیلی‌ها در حال سوختن است، به آنها توصیه کرد تا دیر نشده به اروپا فرار کنند و خودشان را نجات دهند.
نیم میلیون فرار از شهرک‌ها: گزارش‌های مطبوعات اسرائیلی نشان می‌دهد که از زمان آغاز جنگ غزه، بیش از نیم میلیون شهرک‌نشین صهیونیست فلسطین اشغالی را ترک کرده‌اند.
15درصد به فکر مهاجرت: هاآرتص نیز در گزارشی اعلام کرده است که 15درصد از اسرائیلی‌ها به مهاجرت همیشگی به اروپا فکر می‌کنند.
82700نفر: روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت2‌ماه پیش گزارش داده است که خروج شهرک‌نشینان اسرائیلی‌ از منطقه به رکورد بی‌سابقه حدود 82700نفر رسیده است که خسارت بزرگی برای صهیونیست‌ها محسوب می‌شود.
18200نفر: براساس گزارش روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت، تا پایان سال 2024، تراز مهاجرت معکوس به 18200نفر رسید که نشان‌دهنده کاهش خالص جمعیت است که عمدتاً ناشی از مهاجرت معکوس اسرائیلی‌ها به خارج به‌دلیل احساس ترس و ناامنی پس از جنگ غزه است.
خروج40درصد از ساکنان مرفه: اورشلیم‌پست در گزارشی درباره شتاب گرفتن مهاجرت از اسرائیل همزمان با جنگ غزه نوشته است: کسانی که مهاجرت معکوس می‌کنند اموال، مدارک دانشگاهی و مهارت‌های شغلی خود را نیز می‌برند. این آمار بیانگر میزان خساراتی است که اسرائیل در پی مهاجرت افراد مذکور در دراز مدت متحمل خواهد شد. تبعات این مهاجرت معکوس در مناطق دور از درگیری نیز مشاهده خواهد شد. براساس گزارش این روزنامه، نزدیک به ۴۰درصد از مهاجرت‌کنندگان ساکن مناطق مرفه در اراضی اشغالی بوده‌اند.
«آری شبیت» نویسنده روزنامه عبری هاآرتص: هیچ ذوقی برای زندگی در اینجا وجود ندارد، باید هرچه سریع‌تر با دوستان خود خداحافظی کنیم و برای زندگی به سن فرانسیسکو یا برلین یا پاریس برویم و در آنجا با آرامش بنشینیم و تماشا کنیم که اسرائیل چگونه نفس‌های آخرش را می‌کشد.
التماس برای ماندن: «نفتالی بنت» نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی پیش‌تر همزمان با ادامه جنگ در غزه، در سخنانی التماسی از شهرک‌نشینان خواسته بود که فلسطین اشغالی را ترک نکنند و در آنجا بمانند.



 

این خبر را به اشتراک بگذارید