• چهار شنبه 22 اسفند 1403
  • الأرْبِعَاء 12 رمضان 1446
  • 2025 Mar 12
دو شنبه 20 اسفند 1403
کد مطلب : 251005
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/nZDq4
+
-

اخبار کوتاه

فقط بیرون از زمین بودی!
حاشیه پررنگ این روزهای فوتبال ایران، کشمکش 2باشگاه تراکتور و سپاهان بر سر علیرضا بیرانوند است. درحالی‌که این دو تیم به‌عنوان مدعیان جدی کسب عنوان قهرمانی به مصاف هم رفتند و به تساوی بدون گل رضایت دادند، از همان روز باشگاه اصفهانی پیگیر محرومیت علیرضا بیرانوند است و عقیده دارد به‌دلیل حضور غیرمجاز او در این دیدار، بازی باید 3بر صفر به سود آنها اعلام شود. حالا کاری نداریم که در‌نهایت چه حکمی در این مورد صادر خواهد شد، اما هیچ دقت کرده‌اید امسال بیرانوند را فقط بیرون از زمین داشتیم؟ یعنی فقط اخبار مربوط به حواشی و جنجال‌های اوست که منتشر می‌شود؛ یک روز شکایت پرسپولیس، روز دیگر اتهام رشوه‌دادن، روز بعدش اشتباه در بازی با آسیایی، بعدتر آن تجربه برزخی در ورزشگاه آزادی... از نظر فنی و کیفی، آخرین درخشش چشمگیر بیرانوند کی بوده واقعا؟!

زود به زود پشیمان می‌شود
مدت‌هاست که شایعاتی در مورد تلاش مهدی ترابی برای بازگشت به پرسپولیس به گوش می‌رسد. روز و ساعتی نیست که یک رسانه جدید این خبر را منتشر نکند و بر آتش شایعات ندمد. ادبیات خبرها هم اغلب شبیه هم است؛ اینکه ترابی از حضور در تراکتور خسته شده و به اطرافیانش گفته که برای فصل جدید مایل است به پرسپولیس برگردد. آیا این اخبار درست و دقیق است؟ طبیعتا ما نمی‌دانیم، چون با این بازیکن در ارتباط نیستیم و نیت او را هم نمی‌توانیم بخوانیم. با این حال تجربه نشان داده ترابی زود به زود پشیمان می‌شود. چند سال پیش هم او خیلی ناگهانی سر از العربی قطر در‌آورد و نوع این انتقال طوری بود که همه را غافلگیر کرد، اما ترابی تنها چند ‌ماه توانست در لیگ ستارگان دوام بیاورد و همانطور که در سکوت رفته بود، خیلی بی‌سروصدا به پرسپولیس برگشت. شاید این بار هم همان شرایط وجود داشته باشد و شاید هم نه!

مساوی هم فرقی با باخت ندارد
نکات آماری خیلی اوقات فریبنده است. مثلا به‌تازگی یک نکته آماری منتشر شده در مورد اینکه سپاهان از ابتدای آبان امسال که از شارجه امارات شکست خورد، دیگر در هیچ مسابقه‌ای نباخته است. خب این آمار در نگاه اول می‌تواند جذاب باشد، اما حقیقت آن است که تیم اصفهانی در همین مدت متحمل تساوی‌های زیادی شده که بعضی از آنها چیزی کم از باخت نداشته است. به‌عنوان مثال، شاگردان پاتریس کارترون در 5بازی لیگی اخیر خود 4مساوی داده‌اند که در بعضی موارد مثل توقف مقابل شمس‌آذر یا استقلال خوزستان، عملا به‌معنای ناکامی بوده است. در سیستمی که هر برد 3امتیاز دارد، مساوی یک امتیازی به‌ندرت می‌تواند خوشایند باشد. اگر سپاهان با همین فرمول جلو برود، بدون اینکه ببازد ممکن است فرصت دریافت سهمیه را هم از دست بدهد.

پای شکسته؟ واقعا؟
به‌تازگی بعضی رسانه‌ها خبر داده‌اند محمدرضا آزادی، مهاجم استقلال به‌شدت مصدوم است و شرایط خوبی ندارد، اما به‌خاطر اینکه تیمش در موقعیت حساسی به سر می‌برد، حاضر به استراحت یا عمل جراحی نیست و به‌زور قرص و آمپول برای استقلال بازی می‌کند. کار تا جایی پیش رفته که یکی از خبرگزاری‌ها مدعی شده استخوان کف پای این بازیکن شکسته و او باید عمل کند، اما هر طور شده دارد کار را ادامه می‌دهد و بنابراین در بازی برگشت با النصر هم حضور خواهد داشت. آقا دم این بازیکن گرم که تا این حد متعصب است و برای پیراهن تیمش فداکاری می‌کند، اما راستش باور کردن اینکه یک نفر با پای شکسته بتواند درست و حسابی راه برود هم سخت است، چه برسد به اینکه در بالاترین سطح فوتبال بازی کند. به هر حال از درد شدید شکستگی هم که بگذریم، چنین کاری عوارض سنگین و جدی به همراه دارد. خب البته شاید هم معلومات ما ناقص است!

 

این خبر را به اشتراک بگذارید