• جمعه 24 اسفند 1403
  • الْجُمْعَة 14 رمضان 1446
  • 2025 Mar 14
چهار شنبه 15 اسفند 1403
کد مطلب : 250620
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/JZLjJ
+
-

مهم‌ترین رسالت ما توانمندسازی و پشتیبانی محرومان است

مسعود پزشکیان سه‌شنبه چهاردهم اسفندماه ۱۴۰۳ در جشن ملی توانمندسازی کمیته امداد امام خمینی(ره) در محل سالن اجلاس سران با اشاره به اینکه متأسفانه آنگونه که باید ببینیم و نگاه کنیم نبوده است، افزود: اسلام و مسلمانی در رفتار و عمل ما شکل می‌گیرد و به حرف و گفتار نیست.
رئیس‌جمهور با اشاره به‌ماه رمضان، گفت: در این‌ماه مبارک روزه می‌گیریم و گرسنگی و تشنگی را تحمل می‌کنیم تا وضعیت گرسنگان و محرومان را درک کنیم. اگر محروم و گرفتار را نبینیم و حمایت نکنیم به وظیفه خود درست عمل نکرده‌ایم و در این زمینه فقط نباید ادعا کرد بلکه باید در رفتار و عملکردها این حمایت را نشان دهیم. پزشکیان در ادامه با قدردانی از کمیته امداد امام خمینی (ره) در راستای کمک به محرومان، مددجویان و نیازمندان جامعه، گفت: تلاش‌های خوبی در این مجموعه انجام شده است که مددجویان و نیازمندان تحت پوشش بتوانند ایستادن، قدرت گرفتن و حل مشکلات را بیاموزند و با قدرت در مقابل مشکلات مقاومت و چاره‌اندیشی کنند.
رئیس‌جمهور با بیان اینکه باید بستری آماده کنیم که باور توانستن در بین انسان‌ها ایجاد و تقویت شود، گفت: وقتی انسان این باور را داشته باشد که می‌تواند به هدفی که تعیین کرده برسد آن زمان است که راه موفقیت را پیدا خواهد کرد. رئیس‌جمهور با تأکید بر همکاری همه دستگاه‌ها با کمیته امداد در راستای توانمند‌سازی‌ مددجویان، گفت: دولت با همه توان خود حمایت می‌کند. استانداران هم در رابطه با توانمندسازی جوانان موظف به همراهی و همکاری کامل هستند. وظیفه حاکمیت آماده‌سازی‌ بستر برای تولید‌کنندگان است و در حرکت توانمندسازی نیز نگاه‌ها باید ویژه‌تر باشد تا مشکلی برای آنها پیش نیاید.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید