رژیم غذایی نقش مهمی در گرم نگهداشتن و سلامت افراد در ماههای سرد سال دارد. برخی از غذاها هم که بهنظر بیضرر (یا حتی سالم) بهنظر میرسند میتوانند باعث ناراحتی یا مشکلات سلامتی در زمستان شوند. درباره چند خوراکی که در مصرف آنها در زمستان باید احتیاط شود، در ادامه بخوانید.
سبزیهای خام ممکن است انتخابی سالم باشند، اما در طول زمستان، میتوانند بدن را سردتر کنند. مصرف سبزیهای خام همچنین میتواند سرعت هضم را کم کند.
نوشیدن شیر سرد در زمستان میتواند منجر به مشکلات تنفسی مانند سرفه، سرماخوردگی یا احتقان شود. آن را گرم کنید و با ادویههایی مثل زردچوبه بخورید که تقویتکننده سیستم ایمنی است.
همه میوهها هم برای زمستان مناسب نیستند مثل هندوانه و خیار. این محصولات هم بدن را سرد و هضم غذا را مختل میکنند. پرتقال و سیب مصرف کنید که سرشار از ویتامین هستند.
غذاهای سرخشده مانند سیبزمینی یا سمبوسه میتواند منجر به هضم کند و افزایش وزن شود. مصرف بیرویه آنها حتی میتواند سیستم ایمنی بدن را ضعیف و افراد را مستعد ابتلا به بیماریهای فصلی کند.
خوردن کشک هم میتواند علائم سرماخوردگی و سرفه را تشدید کند. اگر عاشق کشک هستید آن را به شکل دوغ و کمی گرمشده مصرف کنید.
پنج شنبه 27 دی 1403
کد مطلب :
246309
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/r0PEK
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved