• چهار شنبه 3 بهمن 1403
  • الأرْبِعَاء 22 رجب 1446
  • 2025 Jan 22
پنج شنبه 29 آذر 1403
کد مطلب : 243707
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/pgJ4y
+
-

سازش در 45درصد پرونده‌های طلاق

طرح مداخله در طلاق سال۱۳۹۵ با هدف کاهش طلاق‌های توافقی و آسیب‌های ناشی از طلاق بر بنیان خانواده‌ها با همکاری سازمان بهزیستی و قوه قضاییه در شهرهای با جمعیت بیش از ۵۰هزار نفر به اجرا درآمد و سامانه «تصمیم» ایجاد شد.
این سامانه نتایج مثبتی را به همراه داشت و براساس آخرین اطلاعات معصومه توکلی، مدیرکل مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی کشور، بیش از ۴۵درصد پرونده‌های طلاق در سامانه «تصمیم» منجر به سازش شده‌است.
توکلی در این رابطه توضیح داد: تعداد کل افراد پذیرش‌شده در 9ماه اول امسال که در سامانه تصمیم ثبت شده‌اند، بالغ بر ۷۹هزارو۷۹نفر است و در این بازه زمانی، بالغ بر ۴۵.۲۳درصد پرونده‌ها به سازش ختم شده‌اند.
او تأکید کرد: بیشترین فراوانی علل طلاق در سال۱۴۰۳ براساس داده‌های ثبت‌شده در سامانه تصمیم به‌ترتیب شامل عدم‌مسئولیت‌پذیری، عدم‌تسلط به تکنیک‌های مرتبط با مهارت‌های زندگی، بی‌توجهی، بی‌احترامی و بددهنی است. برخی از زوجینی که سازش یافته‌اند با نظر خودشان مجددا به مراکز جهت دریافت مشاوره‌های مورد نیاز مراجعه می‌کنند که این موضوع به تمایل زوجین وابسته است و اجباری در آن نیست. هزینه غربالگری نیز به‌صورت کامل توسط بهزیستی پرداخت می‌شود.
به‌گفته این مدیر بهزیستی «تمام زوجین متقاضی طلاق توافقی از طریق دفاتر خدمات قضایی به واحدهای ارزیابی روانی اجتماعی و سپس مراکز مشاوره همکار در سامانه تصمیم ارجاع می‌شوند و بعد از سپری‌کردن جلسات مشاوره، گزارش سازش یا عدم‌سازش آنان توسط مراکز مشاوره به واحد ارزیابی روانی اجتماعی و سپس به دفتر خدمات قضایی جهت اطلاع به دادگاه ارائه می‌شود.»

 

این خبر را به اشتراک بگذارید