• سه شنبه 4 دی 1403
  • الثُّلاثَاء 22 جمادی الثانی 1446
  • 2024 Dec 24
یکشنبه 4 آذر 1403
کد مطلب : 241296
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/qjy0R
+
-

5 راهکار برای کاهش مصرف شیرینی‌ها

خوراکی‌های حاوی شکر شانس ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهند اما به‌گفته دکتر لورا اشمیت، جامعه‌شناس و استاد خط‌مشی سلامتی دانشکده پزشکی دانشگاه کالیفرنیا علاقه‌ زیاد به آنها تقصیر ما نیست، تبلیغات و سبک زندگی هم در این زمینه مؤثرند. او تأکید می‌کند که مردم نباید این خوراکی‌ها را یک چیز شیطانی بدانند اما لازم است میزان مصرف آنها را کاهش دهند.
البته حذف شکر همیشه آسان نیست زیرا بسیاری از مواد‌غذایی از نوشابه، کیک و شیرینی‌ها تا موارد پنهانی‌تر مانند غلات صبحانه، نان، ماست و سس گوجه‌فرنگی حاوی قند هستند، اما در عین حال 5 راهکار هم برای کاهش مصرف خوراکی‌های شیرین وجود دارد.

نوشیدنی‌های شیرین را کنار بگذارید
از مصرف نوشابه‌ها، نوشیدنی‌های مخصوص ورزش، نوشابه‌های انرژی‌زا و آبمیوه‌های غیرطبیعی اجتناب کنید زیرا حاوی مقدار زیادی شکر افزودنی‌ هستند.

مراقب وسوسه‌های شیرین باشید
اگر در محل کار نوشیدنی‌های شیرین در معرض دیدتان قرار دارد از آنها دوری کنید یا حذف آنها را درخواست کنید. کارآزمایی‌های بالینی نشان می‌دهند توقف عرضه نوشیدنی‌های شیرین در محل کار دور کمر کارمندانی که نوشابه مصرف می‌کردند را طی ۱۰‌ماه به‌طور متوسط ۱.۲سانتی‌متر​​ کمتر کرده است.

خوراکی‌های شیرین نخرید
برای خودتان و اعضای خانواده برنامه‌ بگذارید که برای خانه شیرینی و مواد حاوی شکر افزودنی نخرید و آنها را فقط بیرون از خانه‌ ‌میل کنید.

یک زمان برای صرف مواد غذایی شیرین
غذاهای شیرین را برای دسر نگه دارید و اجازه ندهید در تمام بخش‌های رژیم غذایی‌تان نفوذ کنند.

برچسب تغدیه را بخوانید
استاندارد مصرف روزانه شکر برای زنان کمتر از ۶قاشق چایخوری، برای مردان کمتر از ۹قاشق چایخوری، کودکان کمتر از ۴قاشق چایخوری و برای خردسالان زیر 2سال، پرهیز از شکر است. برچسب تغذیه‌ای مواد غذایی بسته‌بندی را بخوانید و از میزان شکر موجود در این محصولات آگاه شوید.

این خبر را به اشتراک بگذارید