
مهمترین وعده غذایی در مرتفعترین وضعیت ممکن!

همین که قرار است در مرتفعترین بوفه صبحانه که کمی هم چرخان است لقمه در دهان خُرد کرد، یعنی خوردن وعده غذایی مهم به قول معروف در بهترین و باشکوهترین وضعیت ممکن. حدود 800هزار تومان بده و در این بهترین وضعیت ممکن هرچه دلت از انواع پنیر تبریزی، کوتیج روسی، تُرشِ فرانسوی تا سالاد میوه، وِگِمایت و بِرِکی استرالیایی، اُمورایسهای شرقی، ساندویچهای خشکبار، کیکهای رژیمی و کوکیهای بدون قند خواست، میل کن. منوی اغلب بوفههای صبحانه با اسامی عجیب و غریب و همچنین قیمتهای گزاف، تنظیم شده که بسیاری از مشتریان نسبت به آنها بنا به دلایلی ازجمله تازه و طبیعیبودن موادشان، مایلند. این عقیده سمیرا، یکی از مشتریان همیشگی بوفه مرتفع صبحانه است: «همه میدانند که صبحانه وعده مهمی است، پس برای این وعده مهم، هرچه بیشتر دستودلبازی کنید به نفع خودتان است چون در مقابل مجبور نخواهید شد پول بابت دوا و دکتر پرداخت کنید.» خلاف این عقیده را جمشید، یکی دیگر از مشتریان دارد: «بهخاطر خانواده و گاهی هم شغلم مجبور هستم بیایم بوفهرستورانهای خاص و سلفسرویسی که بشقاب صبحانه را با کمی بزک (از هر چیزی به مقدار کم و دیزاینی مدرن) میگذارند مقابل آدم. آن هم همان بشقابهایی که با اسم ایرانی و ارزانتر در همه رستورانها و کافههای معمولی پیدا میشود.»