• جمعه 7 دی 1403
  • الْجُمْعَة 25 جمادی الثانی 1446
  • 2024 Dec 27
چهار شنبه 16 آبان 1403
کد مطلب : 239694
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/oYxxB
+
-

صبحانه سوپرمن‌ها

درباره بوفه‌های صبحانه‌ در شهر با قیمت‌ها و منوهای عجیب

زندگی
صبحانه سوپرمن‌ها

سحر جعفریان-روزنامه نگار

ساعت به وقت صبح زود، کارگران به بردن و آوردن مواد غذایی بوفه صبحانه رستوران مشغولند و آشپزان هم دست در کار پخت‌وپز انواع خوراکی‌های خوش‌نما و مهیاکردن نوشیدنی‌های خوش‌رنگ دارند. کمی بعد، پیش‌خدمتان خوش‌پوش، خوراکی‌ها و نوشیدنی‌های آماده‌شده را روی میزهای عریض و طویل سلف‌سرویس بوفه رستوران که با پارچه‌هایی به طرح و سبک بیشتر مینیمال و مدرن آراسته‌ شده‌اند، جای می‌دهند. هنوز هم صبح زود است و وقت صبحانه که مشتریان از راه می‌رسند تا روز خود را با خوردن خوراک‌هایی متفاوت که اسامی‌شان عجیب و غریب و قیمت‌هایشان عجیب و غریب‌تر است، آغاز کنند.

بفرمایید تاماگویاکی تارتین و لانگ‌گانیسا
برخی از رستوران‌ها و کافه‌ها در وعده صبحانه که میان منوهای سرد و گرم‌شان خوراک‌ها و نوشیدنی‌هایی غیرمعمول با قیمت‌هایی رو به صعود برخاسته از املت‌های بین‌المللی مانند تاماگویاکی ژاپنی و تارتین فرانسوی تا بورک ترکی و لانگ‌گانیسای فیلیپینی جای گرفته، اغلب مشتری‌های ثابت با ذائقه‌های ماجراجو و گران خود را دارند. به بهانه رزرو میزی 2نفره برای میل و نوش خوراک صبحگاهی با شماره تلفن بوفه صبحانه یکی از رستوران‌های نام و نشان‌دار پایتخت تماس می‌گیریم: «منوی صبحانه رستوران ما باز است و به‌صورت سلف‌سرویس... هزینه برای هر نفر 735هزار تومان... برای رزرو هم یک روز قبل اعلام بفرمایید، میز به سلیقه‌تان چیده می‌شود که آن هم هزینه جداگانه دارد...». «وصف‌العیش، نصف‌العیش» ضرب‌المثلی ا‌ست که پاسخگوی تلفن بوفه صبحانه همان رستوران نام و نشان‌دار ‌برای شرح انواع خوراکی‌های خوش‌آب‌و‌رنگ منو و سفره فراخ اول صبح‌ و برانگیختن اشتهای مشتریان، چنین از آن سود و بهره می‌برد: «صبحانه‌های گرم و سرد، ایرانی و فرنگی، انواع نان و چای با چاشنی، اقسام آبمیوه‌های طبیعی و فصلی، لقمه‌های ژامبون و سوسیس‌های درصد بالا و البته بشقاب‌های مختلف از کروک‌های موسیو یا مادام، بورک‌های پروتئینی یا سبزیجات و کروسان هورسان؛ همگی جزئی از منوی متنوع و خوشمزه ما هستند.»

لوبیای ایتالیایی، تاپاس اسپانیایی و قارچ مرینیت برای سوپرمن‌ها
رنگ سبز گیاهان گلدانی و رنگ عنابی دکور لوکس یکی دیگر از کافه‌رستوران‌های خاص، مشتریان را در بلعیدن دورچین‌های صبحانه حسابی به ولع انداخته است؛ سالنی بزرگ که آشپزخانه و بارش در میان و میز و صندلی‌های عنابی‌رنگ گرداگردش چیده شده. چندین پیش‌خدمت خوش‌پوش نیز هر لحظه درصدد پر‌کردن سوفله‌خوری‌های میز سلف‌سرویس از خوراک ایتالیایی لوبیا، سوپ میگو و خامه انگلیسی، تاپاس اسپانیایی، آش و حلیم سنتی، پنکیک‌های بلوبری و بلینی، قارچ‌های مرینیت‌شده با سس آناناس، خاویار با تخم بلدرچین و انواع سوسیس‌های شکاری از گوشت آهو و گوزن و وورست (سوسیس آلمانی) هستند. مشتریان هم بیشتر زوج و کمتر با جمعیت بیش از 4نفر یا در حال به‌کارد و چنگال کشیدن خوردنی‌های گران و عجیبند و یا انباشتن اندکی از گوناگونی آن خوردنی‌ها در بشقاب‌های پهن سرامیکی خود. جمله «با این صبحانه که خوردیم باید امروز مثل سوپرمن‌ها ظاهر شویم!» به‌تکرار، میانشان رد و بدل می‌شود. ازجمله خدمات متفاوت و صبحانه‌ای این بوفه لاکچری، بادکنک‌آرایی، اجرای موسیقی اختصاصی میز و فیلمبرداری به سفارش مشتریان در مناسبت‌هایی شخصی از تولد گرفته تا خواستگاری و سالگرد ازدواج است. هزینه های خورد و خوراک در این بوفه صبحانه به بیش از چند میلیون تومان می رسد.


 

این خبر را به اشتراک بگذارید