• یکشنبه 4 آذر 1403
  • الأحَد 22 جمادی الاول 1446
  • 2024 Nov 24
شنبه 5 آبان 1403
کد مطلب : 238531
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/X6875
+
-

فوت و فن خورشت‌های خوش‌طعم و خوشرنگ در خانه

سفره پاییزی

سفره پاییزی

سعیده مرادی

برای آن دسته از افرادی که در پخت غذاها دنبال تنوع هستند، خورشت جایگاه ویژه‌ای دارد. این میان برخی با توجه به فصل و محصولات در دسترس، غذاها و ازجمله خورشت‌های خود را آماده می‌کنند و با فرارسیدن پاییز، میوه‌ها و صیفی‌های فصل خزان در سفره‌شان قرار می‌گیرد. کدوحلوایی یکی از صیفی‌های فصل پاییز است که می‌توان خورشت‌های خوشمزه‌ای را با آن برای اهالی خانواده و حتی مهمانی‌ها تدارک دید. فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی برخی از این موارد را آموزش داده است.



 

این خبر را به اشتراک بگذارید