فوت و فن خورشتهای خوشطعم و خوشرنگ در خانه
سفره پاییزی
سعیده مرادی
برای آن دسته از افرادی که در پخت غذاها دنبال تنوع هستند، خورشت جایگاه ویژهای دارد. این میان برخی با توجه به فصل و محصولات در دسترس، غذاها و ازجمله خورشتهای خود را آماده میکنند و با فرارسیدن پاییز، میوهها و صیفیهای فصل خزان در سفرهشان قرار میگیرد. کدوحلوایی یکی از صیفیهای فصل پاییز است که میتوان خورشتهای خوشمزهای را با آن برای اهالی خانواده و حتی مهمانیها تدارک دید. فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی برخی از این موارد را آموزش داده است.