• یکشنبه 4 آذر 1403
  • الأحَد 22 جمادی الاول 1446
  • 2024 Nov 24
شنبه 5 آبان 1403
کد مطلب : 238529
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/Vm35v
+
-

قاپاما شیرین‌پلو در کدو تنبل

قاپاما شیرین‌پلو در کدو تنبل


مواد لازم:   کدو ‌: یک عدد   برنج: یک پیمانه    هویج رنده درشت: یک عدد    سیب خرد شده: یک عدد   گردوی خرد شده: 3قاشق غذاخوری    شکر: 2قاشق غذاخوری  کشمش: 3قاشق غذاخوری    پودر دارچین: نصف قاشق چایخوری    عسل: به میزان لازم

روش تهیه: 1. کدو ‌ را تمیزبشویید و بالای آن را با چاقوی تیز برش بزنید. سپس دانه‌ها و رشته‌های داخل کدو را کاملا خالی کرده و داخلش را بشویید.
2. برنج را به روش معمول نیم‌پز و آبکش کنید.
3. داخل ظرف مناسبی برنج نیم‌پز، هویج رنده شده، گردوی خرد شده، شکر، پودر دارچین و سیب خرد شده را بریزید و کاملا مخلوط کنید.
4. داخل کدو ‌ تمیز شده را با عسل کاملا برس بزنید؛ طوری که ته کدو حلوایی و دیواره‌ها عسلی شود.
5. مخلوط برنج را داخل کدو حلوایی بریزید و روی آن کمی کره بگذارید تا آب شود. سپس در کدو حلوایی را گذاشته و به‌مدت یک ساعت در فر بگذارید تا برنج دم بکشد.

نکته: برای مواد داخل کدو می‌توانید از مغزی‌های دیگر مثل بادام یا میوه‌های خشک مثل زردآلو و هلو هم استفاده کنید.

فوت و فن‌هایی برای داشتن پلوهای خوشمزه
1. استفاده زیاد از ادویه‌ها در پلوها با طعم کدو باعث می‌شود تا طعم کدو تحت‌تأثیر قرار بگیرد؛ به همین دلیل در استفاده از ادویه‌ها دقت کنید.
2. اگر دوست دارید کدوی پلوها طعم شیرین‌تری داشته باشد، می‌توانید‌ یک قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید و اگر مزه ملس برایتان اهمیت دارد یک قاشق غذاخوری آب لیمو یا آبغوره به مواد بیفزایید.
3. برای تزئین پلوها می‌توان از زرشک تفت داده شده با کره، دانه‌های انار و خلال پسته استفاده کرد.


 

این خبر را به اشتراک بگذارید