• دو شنبه 5 آذر 1403
  • الإثْنَيْن 23 جمادی الاول 1446
  • 2024 Nov 25
پنج شنبه 3 آبان 1403
کد مطلب : 238415
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/An3Ml
+
-

شیرین‌کننده‌های کم‌ضرر قهوه

شیرین‌کننده‌های کم‌ضرر قهوه

قهوه را برای سلامت بیشتر بدون شکر بخورید. این توصیه اغلب متخصصان تغذیه به علاقه‌مندان این نوشیدنی است. اما برخی هم مایل به خوردن قهوه با طعم تلخ آن نیستند و به همین دلیل می‌توانید شیرین‌کننده‌های طبیعی به آن اضافه کنید. اول دارچین که می‌توانید به شکل پودرشده یا چوب آن استفاده کنید. دومین شیرین‌کننده هم عسل است اما توجه کنید که این خوراکی در دمای بالا واکنش نشان می‌دهد و تولید سم می‌کند، به همین دلیل اجازه دهید کمی از حرارت نوشیدنی‌تان کم شود. خرما حاوی فیبر، آنتی‌اکسیدان و مواد معدنی است، می‌توانید آن را به قطعات کوچک تقسیم و به قهوه اضافه کنید. افزودن شکلات تلخ به قهوه هم باعث شیرین‌شدن طعم آن می‌شود. وانیل هم از دیگر شیرین‌کننده‌هاست؛ هم عطر خوشی دارد و هم خوش‌طعم است.

این خبر را به اشتراک بگذارید