• یکشنبه 4 آذر 1403
  • الأحَد 22 جمادی الاول 1446
  • 2024 Nov 24
چهار شنبه 2 آبان 1403
کد مطلب : 238323
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/Mj3wm
+
-

منو باید باشخصیت باشد!

منو باید باشخصیت باشد!

آشپزان یکی از شناخته‌شده‌ترین و شلوغ‌ترین فست‌فودی‌های پایتخت با شتاب در حال تدارک سفارش مشتریان هستند: کاربونارا با سس زغالی 4بشقاب، سالاد استوایی یک کاسه متوسط، 2تا مینی‌ساندویچ خاویار مدیترانه‌ای و یکی هم خاویار بلوگا. یونس، سالخورده‌ترین‌شان است: «زمان ما غذا با عطر و طعمش خوشمزه و دلپذیر بود نه با اسم و رسمش؛ آن هم این جور اسم و رسم‌های عجیب و غریب که زبان آدم را گره می‌اندازن... این کاربونارا را ببینین، همان ماکارونی خودمون است با یه مشت ادویه و چاشنی جدید!»

 

این خبر را به اشتراک بگذارید