بندر دیر دومین شهر گرم جهان شد
بندر دیر در استان بوشهر با دمای 42درجه بالای صفر روز دوشنبه(30مهر) دومین شهر گرم جهان شناخته شد. به گزارش همشهری، حداکثر میانگین دما در شهرستان دیر ۴۷درجه سانتیگراد و کمترین معدل حداقل دمای سالانه ۲۲درجه است. در فصل تابستان و در زمان وزش بادهای گرم «تش باد» دما به 50 درجه سانتیگراد نیز میرسد. پیش از این شهر آبادان روز جمعه(27مهر) دهمین شهر در میان فهرست 15تایی گرمترین شهرهای جهان شناخته شده بود. در این روز دمای این شهر 41درجه سانتیگراد ثبت شد.
برگزاری اجلاس مجمع شهرهای تاریخی
نخستین اجلاس مجمع شهرهای تاریخی ایران دهم آبان۱۴۰۳ در راستای دستیابی به ادبیات مشترک برای حفاظت از بافتهای تاریخی در اصفهان برگزار میشود. بهگزارش همشهری، مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان گفت: «این مجمع به ابتکار شهرداری اصفهان و با همراهی بعضی از شهرهای تاریخی سیاستگذاری و تنظیم شده است تا یک نقطه برای گردهم آمدن مدیران شهرهای تاریخی در کشور باشد.» محمدعلی ایزدخواستی افزود: «در حال حاضر در کشور، شهرداریها در خط مقدم حفاظت از آثار تاریخی هستند و این فرصت باید فراهم شود که آنها از دانش و وحدت رویهای در حفاظت از اماکن و بافتهای تاریخی برخوردار شوند.»
ارسال ۳۰ کانتینر نارنگی به روسیه
مدیرعامل اتحادیه باغداران مازندران از ارسال ۳۰کانتینر نارنگی به روسیه خبر داد.
محمدرضا شعبانی، با بیان اینکه گردش مالی کشاورزی مازندران ۶۵هزار میلیارد تومان و ۴۰هزار میلیارد تومان مربوط به باغات استان است، آن را ۶۰درصد درآمد بخش کشاورزی بیان کرد به گزارش مهر، او با اشاره به برداشت نارنگی پیشرس در استان از مردم خواست تا محصولات را به موقع برداشت کنند وافزود: « امسال میزان رعایت زمان برداشت بیش از ۹۷درصد بوده است.»
آب و هوا
در همینه زمینه :