معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: تخلف برخی برندهای آبلیمو موجب عدماعتماد به محصولات صنعتی و گرایش آنان به آبلیموهای سنتی شده است، البته مردم باید از فروشنده بخواهند در حضور آنها لیمو را آبگیری کند. محسن فرهادی به ایرنا گفت: مردم آبلیمو و آبغورههای بطری شده و آبگیری شده به روش دستی را بهصورت آماده خریداری نکنند، بلکه بر انجام پروسه آبگیری در حضور خودشان اصرار کنند. برخی محصولات مانند لبنیات، آبلیمو، روغن و رب در دو نوع صنعتی و سنتی تولید میشود؛ از آنجا که محصولات سنتی، تأییدیه بهداشتی و استاندارد ندارند و بهصورت دستی تولید میشوند، باید پس از تولید، تحت نظارتهای بهداشتی قرار گیرند. وی درباره روغن کشیهایی که به روش دستی انجام میشود، افزود: تأکید ما بر این است که مردم از محصولات کارخانهای استفاده کنند، چون سلامت آن تضمین شدهتراست و تحت کنترلهای ویژه و در شرایط استاندارد قرار دارد.
لیمو در حضور مشتری آبگیری شود
در همینه زمینه :