• سه شنبه 6 آذر 1403
  • الثُّلاثَاء 24 جمادی الاول 1446
  • 2024 Nov 26
پنج شنبه 29 شهریور 1403
کد مطلب : 235334
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/1j8vP
+
-

انتخاب‌های وحدت‌آفرین

انتصاب نخستین استاندار اهل سنت پس از انقلاب اسلامی، نشان‌دهنده پایبندی عملی نظام به راهبرد «وحدت» است

گزارش
انتخاب‌های وحدت‌آفرین

علیرضا احمدی-روزنامه‌نگار

فرایند انتصاب استانداران در دولت چهاردهم در حالی با معرفی 2استاندار کردستان و کهگیلویه ‌و بویراحمد کلید خورد که انتخاب یک اهل سنت برای سمت استانداری کردستان، آن ‌هم برای نخستین‌بار پس از انقلاب اسلامی، بازتاب گسترده‌ای در محافل خبری داشت و تأیید دیگری بر اولویت راهبرد «وحدت» در جمهوری ‌اسلامی بود.
در شرایطی که طی روزهای اخیر مقام‌های ارشد کشور، ازجمله رهبر معظم ‌انقلاب و رئیس‌جمهور بر تقویت وحدت شیعه و اهل‌ سنت تأکید کرده‌اند، انتخاب آرش زره‌تن‌لهونی، به‌ عنوان استاندار جدید کردستان از میان اهل ‌سنت، پیش از هر چیز نشان‌دهنده پایبندی عملی نظام به راهبرد «وحدت» است. بر این اساس هم بود که مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور در نشست روز چهارشنبه هیأت ‌دولت، با اشاره به انتصاب استاندار جدید کردستان، تأکید کرد که انتخاب زره‌تن‌لهونی به ‌عنوان نخستین استاندار اهل سنت کشور، همزمان با هفته وحدت، فرصت ارزشمندی برای تقویت وحدت، انسجام و وفاق در کشور است.
اگرچه طی سال‌های اخیر ایجاد اختلاف میان شیعه و سنی در ایران یکی از اصلی‌ترین دستورکارهای دشمنان ایران بوده، اما واقعیت این است که اهل‌ سنت پس از پیروزی انقلاب ‌اسلامی همواره در جایگاه‌های مختلف سیاسی _ اداری کشور حضور و در عرصه‌های گوناگون، همپای برادران شیعه خود، مشارکت داشته‌اند تا جایی که براساس آمارهای اعلامی در سال1402، حدود هزار و700مدیر اهل سنت در دستگاه‌های اجرایی مختلف کشور مشغول فعالیت هستند. در ادامه به بررسی برخی آمارهای موجود در این زمینه می‌پردازیم.





 

این خبر را به اشتراک بگذارید