• دو شنبه 17 دی 1403
  • الإثْنَيْن 6 رجب 1446
  • 2025 Jan 06
سه شنبه 16 مرداد 1403
کد مطلب : 231992
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/mw5r9
+
-

سه‌راه سرگردان در لندن

در باشگاه چلسی تعداد دروازه‌بان‌ها از مدافعان بیشتر است و جمعیت بازیکنان در حال جلو زدن از تعداد تماشاگران

سه‌راه سرگردان در لندن

وضعیت عجیبی در باشگاه چلسی حکمفرماست. مالک آمریکایی که میراث آبراموویچ را از دولت انگلستان خریده، در کمتر از 2سالی که به این باشگاه آمده، مربیان و بازیکنان زیادی را به تیم اضافه کرده، فروخته یا اخراج کرده. در حال‌حاضر فهرست تیم فوتبال مردان این باشگاه 41نفر است، با میانگین 23سال و کلی جوان گران‌قیمت از 16ملیت مختلف و 27کشور خارجی.
رقابت هم در تجارت و هم در ورزش چیز خوبی است اما کاری که باشگاه فوتبال چلسی انجام می‌دهد تا حدودی عجیب و بی‌سابقه است. در حال‌حاضر آنها 7دروازه‌بان تحت قرارداد دارند و به همین هم قانع نیستند. بله، چلسی 7دروازه‌بان دارد که یکی از آنها را همین هفته پیش با قیمت 24.5میلیون یورو از ویارئال خرید؛ فیلیپ یورگنسن.
سال گذشته رابرت سانچس با این ایده که نخستین انتخاب برای درون دروازه باشد از برایتون به چلسی آمد. گئورگی پتروویچ هم با عملکرد عالی‌ای که درون دروازه تیم نیو انگلند در لیگ MLS داشت، به‌عنوان پشتیبان او به خدمت گرفته شد ولی هر دوی آنها فصلی ناامیدکننده را با آبی‌ها پشت سر گذاشتند. حالا هیچ‌یک از آنها مرد شماره یک نیست و فیلیپ یورگنسن باید درون دروازه بایستد.
علاوه بر آنها، گابریل اسلونینا، مارکوس بتینلی، لوکاس برگستروم، و باور کنید یا نه، کپا آریسابالاگا هم در همین پست روی دست باشگاه مانده‌اند. کپا که یک فصل را قرضی در رئال‌مادرید سپری کرد، نتوانست از مصدومیت طولانی کورتوا استفاده کند و دروازه‌بان اول بماند. او پس از مدتی کوتاه جایش را به لونین داد. کپا که گران‌ترین دروازه‌بان تاریخ است، دوست دارد یک فصل دیگر در رئال بماند اما این فقط یک علاقه شخصی است.
از زمانی که تاد بولی آمریکایی هدایت باشگاه را برعهده گرفت، چلسی درمجموع 61.5 میلیون یورو فقط برای دروازه‌بان‌ها هزینه کرده است؛ برای پستی که در تیم فقط یک متولی برای آن وجود دارد.
درک اینکه انزو مارسکا، سرمربی جدید و ایتالیایی چلسی، چه برنامه‌ای با این همه دروازه‌بان دارد، دشوار است. احتمالا هفته‌های آینده شاهد جدایی‌ بعضی از این نفرات خواهیم بود یا اینکه باید شاهد بدترین ترکیب این تیم در تاریخ لیگ برتر باشیم، زیرا در فهرست آبی‌ها تعداد دروازه‌بان‌ها بیشتر از مدافعان خواهد بود.
    چلسی در این تابستان هم چندین بازیکن خرید. آنها مارک گویو، پدیده بارسلونا را با 6میلیون یورو خریدند اما احتمالا این بازیکن به‌سویا یا باشگاهی دیگر در لالیگا قرض داده می‌شود. کیران دوزبری‌هال با مبلغ 35.4میلیون یورو برای پست پرترافیک هافبک وسط از لستر تازه صعودکرده جذب شد. به خرید فیلیپ یورگنسن دانمارکی هم که قبلا اشاره کردیم، چلسی برای جذب او 24.5میلیون به ویارئال پرداخت. عمری کلیمن از تیم زیر 21ساله‌های استون‌ویلا با 22.5میلیون یورو، رناتو ویگای پرتغالی از بازل سوئیس با 14میلیون و کیلب ویلی آمریکایی از آتلانتای آمریکا با 10.1میلیون یورو دیگر خریدهای تاد بولی بودند. توسین آدرابیویو هم برای خط دفاعی به‌صورت رایگان از فولام به این تیم آمد.
    حکیم زیاش که در گالاتاسرای به‌طور قرضی بازی می‌کرد، قراردادش را با چلسی به پایان برد و قطعی به این باشگاه ترک رفت. مالانگا سار (لانس) و تیاگو سیلوا (فلومیننزه) دیگر بازیکنانی بودند که رایگان از چلسی جدا شدند.
    چلسی برای خرید بازیکن در این پنجره نقل‌وانتقالاتی 215.2میلیون یورو هزینه کرد درحالی‌که میانگین سنی آنها 22.7سال است.
    این باشگاه برای فروش بازیکنان هم 101میلیون یورو درآمد کسب کرد. میانگین سنی بازیکنانی که فروخته شدند یا رایگان از این باشگاه جدا شدند، 26میلیون بود.
- چلسی جوان‌تر شده اما سرمربی جدید هم مثل قبلی‌ها مشکلات زیادی با تعداد زیاد بازیکنان خواهد داشت.

در برابر این خریدهای نه چندان دهان‌پرکن، بازیکنان مطرحی فروخته شدند: یان ماتسن هلندی که قرضی به دورتموند رفته بود و استون‌ویلا با 44.5میلیون یورو او را خرید، لوییس هال با 33میلیون به نیوکاسل رفت و عمری هاچینسون با 23.5میلیون یورو به ایپسوییچ.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید