• دو شنبه 22 مرداد 1403
  • الإثْنَيْن 6 صفر 1446
  • 2024 Aug 12
چهار شنبه 10 مرداد 1403
کد مطلب : 231423
+
-

تغییر چهره در کنسول محبوب

تفاوت کنسول کپی‌خور با کنسول معمولی چیست؟

تغییر چهره در کنسول محبوب

نوسانات شدید بازار ارز و در پی آن نوسان شدید قیمت بازی‌ها به توجه فزاینده علاقه‌مندان به کنسول کپی‌خور منجر شده است. ولی واقعا تفاوت کنسول کپی‌خور PS4  با کنسول‌های معمولی چیست؟

نرم‌افزار PS4 چیست ؟
به‌صورت کلی تفاوت این دو مدل از کنسول، یعنی کنسول کپی‌خورPS4، با کنسول‌های معمولی، تنها به ورژن نرم‌افزار آنها مربوط است و این دو هیچ تفاوت سخت‌افزاری‌اي ندارند. تا به امروز آخرین ورژن از نرم‌افزار PS4 که قابلیت کپی‌خور شدن را دارد، نرم‌افزار 9.00 و پایین‌تر از آن است. تمام این کنسول‌ها پس از فرایند کپی‌خور شدن، قابلیت اجرای تمام بازی‌های مدنظر شما را دارند. این نکته مهم‌ترین و اساسی‌ترین تفاوت این مدل از کپی‌خور کردن با حالت اکانتی است. در حالت اکانتی عموما به‌دلیل خراب بودن اکانت برای هر بازی قیمت بازی‌ها بالاست و مشتری حق انتخاب بیش از 10بازی را ندارد(البته امکان ریختن بازی‌های کاملا انتخابی با هزینه بالاتر وجود دارد) و مابقی بازی‌ها به حالت شانسی برای کاربر ریخته می‌شود. البته به‌علت کمیاب‌تر بودن کنسول کپی‌خورPS4 قیمت آن اندکی بالاتر از کنسول‌های معمولی است.

تفاوت کنسول کپی‌خورPS4 با کنسول معمولی در ریجن‌های مختلف چیست؟
هیچ تفاوتی در ریجن‌های مختلف برای کپی‌خور و بازی وجود ندارد و تنها آپدیت و نرم‌افزار دستگاه مهم است. با توجه به ارائه روش جدید از روش کپی‌خور به‌صورت نرم‌افزاری(اکسپلویت) محبوبیت کپی‌خور نرم‌افزاری(به‌دلیل اینکه همه بازی‌ها و با قیمت مناسب را اجرا می‌کند) زیاد شده و محبوبیت کپی‌خور به روش اکانتی(به‌دلیل به‌روز بودن و قیمت مناسب) افزایش پیدا کرده است.

با کپی‌خور کردن پلی‌استیشن چه تغییراتی در دستگاه ایجاد می‌شود؟
کپی‌خورکردن پلی‌استیشن با توجه به ورژن دستگاه 2نوع کلی دارد: هک‌کردن و اکانت‌ساختن. برای مثال هک‌شدن PS4، راهی برای کپی‌خور کردن ورژن‌های 5.07 و پایین‌تر است. در واقع این دسته از کنسول‌ها تنها به حالت هک‌شدن کپی‌خور می‌شوند. مهم‌ترین نکته در رابطه با کپی‌خور کردن پلی‌استیشن این است که به‌هیچ‌وجه نباید کنسول را به اینترنت متصل کرد و هیچ‌یک از بازی‌ها و حتی خود کنسول نباید آپدیت شوند. کپی‌خورکردن  PS4   صدمه چندانی به ساختار داخلی دستگاه بازی وارد نمی‌کند؛چراکه کنسول کاملا نرم‌افزاری کپی‌خور می‌شود و به‌هیچ‌وجه باز نخواهد شد. هیچ‌گونه تغییر فیزیکی خاصی در سخت‌افزار کنسول لازم نخواهد بود. گاهی امکان دارد پلی‌استیشن کپی‌خور‌شده در هنگام کار خاموش شود. این مسئله کاملا طبیعی بوده و یکی از ویژگی‌های کپی‌خورکردن PS4 است. دلیل خاموش شدن ناگهانی دستگاه پس از کپی‌خور شدن، چک‌کردن لایسنس بازی‌ها از سمت کنسول است.

 چگونگی کپی‌خور کردن پلی‌استیشن
کپی‌خور کردن کنسول پلی‌استیشن در واقع همان هک‌کردن است که برخی آن را با عنوان جیلبریک‌کردن کنسول هم می‌شناسند.
در این روش، با استفاده از روش‌های نرم‌افزاری امکان نصب بازی‌های مختلف روی کنسول فراهم می‌شود تا دیگر نیازی به خرید گیفت‌کارتPS4 ارزان و استفاده قانونی از کنسول نباشد. به همین منظور، هکرها با کمک فیرمورهای مخصوص تلاش می‌کنند تا کنسول را جیلبریک کرده و از حالت استاندارد خارج کنند. پس از آن، شما می‌توانید به انواع بازی‌ها دسترسی داشته باشيد و حتی بازی‌های معروف را روی کنسول خودتان نصب
 کنید.

مزایای کپی‌خور‌ کردن پلی‌استیشن چيست؟
  امکان اجرای بازی‌های متنوع بدون پرداخت هزینه‌های خرید و نصب
 امکان نصب برنامه‌های شخص ثالث
 فراهم‌سازی‌ امکانات مرتبط با نصب سیستم عامل لینوکس
 توسعه‌ ارزان‌قیمت بازی‌ها و نرم‌افزارهای مختلف پلی‌استیشن
 حضور ترینرها، چیت‌کد‌های کامپیوتری در بازی‌های نصب‌شده
 اجرای بازی‌های قدیمی پلی‌استیشن2 و پلی‌استیشن1 و حتی سگا در پلی‌استیشن4
 استفاده از برنامه کاربردی فایل منیجر برای مدیریت فایل‌های سیستمی دستگاه
 نصب ارزان فروشگاه Homebrew برای استفاده از اپلیکیشن‌ها و بازی‌های گوناگون
 امکان اضافه‌کردن چیت‌کد‌های اختصاصی از طریق کامپیوتر به برخی از گیم‌های پلی‌استیشن4
 ایجاد قدرت تنظیم سرعت فن و دمای دستگاه و افزایش طول عمر آن


 

این خبر را به اشتراک بگذارید