در زمان خرید یخچال فریزر همواره به برچسب انرژی درج شده روی آن نگاه و آن را بررسی کنید تا به نتیجه دلخواه برسید. بهینهترین حالت، انتخاب یخچال فریزرهایی با شاخص A و +A است.
باز و بستهکردن مکرر در یخچال فریزر موجب افزایش ۱۰کیلووات ساعت مصرف برق و افزایش هزینهبرق مصرفی میشود.
خراببودن لاستیک در یخچال فریزر موجب افزایش ۲۰درصدی مصرف میشود.
کنار همچیدن ظروف و مواد غذایی در داخل یخچال سبب افزایش مصرف برق میشود.
سعی کنید یخچالتان از مواد غذایی پر باشد. چون جرم سرد بعد از باز و بسته کردن یخچال به سریعتر خنکشدن داخل کابین یخچال کمک میکند و مصرف برق کمتر میشود.
برفک یخچال را بهطور مرتب تمیز کنید، زیرا مصرف انرژی را بالا میبرد.
بهمنظور تهویه هوا در اطراف یخچال فریزر سعی کنید که فاصله مناسب (۱۰سانتیمتری) از دیوارها حفظ شود . این کار موجب کاهش مصرف برق به میزان ۵کیلووات ساعت در یکماه میشود.
یخچالهای قدیمی باعث ۲برابرشدن مصرف برق میشود.
همیشه از یخچالی متناسب با فضای خانواده و محیط خانه خود استفاده کنید، تا مصرف بیهوده برق نداشته باشید.
بررسی سالمبودن نوار لاستیکی در یخچال باعث تأثیرگذاری در کاهش مصرف برق دستگاه میشود.
قرار گرفتن یخچال در کنار وسایل گرمازا و لوازمی مثل اجاق گاز و… میتواند باعث بالارفتن مصرف برق شود.
یکی دیگر از مواردی که موجب کاهش مصرف انرژی یخچال میشود، قرار گرفتن دستگاه روی یک سطح صاف و تراز است. اگر یخچال تراز نباشد، ممکن است در آن به درستی بسته نشود و در نهایت مصرف برق آن افزایش پیدا کند.
یکی از مهمترین مواردی که برای کاهش مصرف برق یخچال باید به آن توجه داشته باشید، تنظیم صحیح درجه حرارت دستگاه است. بهتر است دمای یخچال بین 2 تا 5 درجه سانتیگراد تنظیم شود. دمای مناسب برای فریزر نیز 18- تا 20- است.
از قراردادن انواع قوطیهای کنسرو، رب گوجهفرنگی، گالنها و بطریهای حاوی شربت، ترشی، شیشههای مربا، عسل و... داخل یخچال خودداری کنید. این کار باعث اشغال بیمورد فضای یخچال و به تبع آن افزایش مصرف برق دستگاه خواهد شد.
چطور یخچال کممصرفتری داشته باشیم؟
در همینه زمینه :