مدتهاست که بحث درباره نان کامل داغ است و در اینباره زیاد صحبت میشود. سؤالی که شاید برای خیلیها مطرح شود این است که اساسا چرا نان کامل مهم است؟ طوری که سازمان غذاودارو هم حتی برایش برنامه دارد و میخواهد غنیسازی نان ایرانیها را با ویتامین D در پیش بگیرد. شاید دلیل اهمیت این امر، در آن باشد که اساسا نان، قوت غالب ایرانیان دانسته میشود. اما چطور؟ بهگفته سازمان غذا و دارو، میزان مصرف نان در کشورمان، 37درصد بیشتر از حد میانگین و متوسط کشورهای منطقه است. هر ایرانی در طول روز، بهصورت میانگین 300گرم نان مصرف میکند که میتواند تأمینکننده انرژی، پروتئین، املاح و ویتامینهای مورد نیازش هم باشد. حالا با توجه به گستردگی این مصرف، اگر نان کامل تولید شود، هم جنبه ارزش غذایی بالا خواهد داشت و هم میتواند جنبه پیشگیری از بیماریها را از طریق انتقال مواد مورد نیاز به بدن برای مبارزه با بیماریها داشته باشد.
یکشنبه 23 اردیبهشت 1403
کد مطلب :
224854
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/vgB8L
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved