• چهار شنبه 27 تیر 1403
  • الأرْبِعَاء 10 محرم 1446
  • 2024 Jul 17
یکشنبه 23 اردیبهشت 1403
کد مطلب : 224842
+
-

بایدها و نبایدهای پخت و نگهداری غذای کودک

بایدها و نبایدهای پخت و نگهداری غذای کودک

پخت غذای کودک، یکی از مهم‌ترین کارهایی است که باید به آن توجه شود. غذای کودک باید سالم و مغذی و در عین حال به راحتی قابل هضم باشد. همچنین غذای کودک باید به روش‌های سالم و بدون افزودن روغن، نمک و ادویه‌های تند پخته شود.

بخارپز کردن
بخارپز کردن، یکی از بهترین روش‌های پخت غذای کودک است. در این روش غذا در معرض حرارت مستقیم قرار نمی‌گیرد و در نتیجه مواد مغذی آن حفظ می‌شود.

آب پز کردن
آب پز کردن نیز یکی دیگر از روش‌های سالم برای پخت غذای کودک است. در این روش غذا در مقدار کمی آب پخته می‌شود و مواد مغذی آن به خوبی حفظ می‌شود.

گریل کردن
در این روش غذا در معرض حرارت مستقیم قرار می‌گیرد، اما به‌دلیل اینکه حرارت به‌طور یکنواخت به غذا منتقل می‌شود، مواد مغذی آن به خوبی حفظ می‌شود.

ظروف مناسب برای پخت غذای کودک کدام اند؟
برای پخت غذای کودک، باید از ظروفی استفاده کنید که از مواد سالم و غیر‌سمی ساخته شده باشند.
  ظروف شیشه‌ای یکی از بهترین ظروف برای پخت غذای کودک هستند. این ظروف مواد مغذی غذا را حفظ می‌کنند و به راحتی قابل شست‌وشو هستند.
  ظروف استیل ضد‌زنگ مقاوم هستند و مواد مغذی غذا را حفظ می‌کنند.
  ظروف سرامیکی مواد مغذی غذا را حفظ کرده و طعم غذا را بهتر می‌کنند.
  ظروف پلاستیکی نیز گزینه‌ای مناسب برای نگهداری غذای کودک هستند، اما باید از ظروف پلاستیکی با کیفیت و بدون BPA استفاده کنید.
  ظروف فومی، گزینه‌ای مناسب برای نگهداری غذای کودک در کوتاه‌مدت هستند، اما برای نگهداری طولانی مدت غذا مناسب نیستند.



 

این خبر را به اشتراک بگذارید