• پنج شنبه 13 اردیبهشت 1403
  • الْخَمِيس 23 شوال 1445
  • 2024 May 02
جمعه 18 اسفند 1402
کد مطلب : 220383
+
-

رهبر معظم انقلاب خطاب به منتخبان مجلس جدید خبرگان و شورای اسلامی

کام ملت را تلخ نکنید

کام ملت را تلخ نکنید

نمایندگان مجلس خبرگان رهبری صبح دیروز با حضور در حسینیه‌ امام خمینی(ره) با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در این دیدار که آخرین دیدار اعضای دوره پنجم مجلس خبرگان ایشان بود، با ضمن اشاره به برگزاری راهپیمایی پرشور ۲۲‌بهمن و انتخابات ۱۱ اسفند، ماه‌های بهمن و اسفند‌ماه امسال را بیش از سال‌های دیگر محل بروز نشانه‌های مردم‌سالاری اسلامی خواندند. گزیده بیانات رهبر انقلاب در این دیدار را در ادامه بخوانید:

مجلس خبرگان از اصول ثابت جمهوری اسلامی غفلت نکند
تشکیل هر مجلس جدید، حامل امیدهای جدید است و برای کشور یک سرمایه با ارزش و مورد استفاده است؛ مثل یک خونی در رگ‌های مجموعه سیاسی و اجتماعی کشور جاری می‌شود. منتخبان مجلس جدید مراقبت کنند و نگذارند شیرینی تشکیل مجلس در کام مردم و فضای سیاسی با طراوت کشور تلخ شود، ضمن اینکه اگر مجلس دچار دعوا و ستیزه و مقابله و جبهه‌بندی‌های گوناگون شود، از کار اصلی خود باز می‌ماند. مجلس خبرگان در انتخاب خود، هیچ‌گاه از اصول ثابت جمهوری اسلامی غفلت نکند.

 تولد جمهوری اسلامی یک دوجبهه‌ای در دنیا ایجاد کرد
تولد جمهوری اسلامی یک تأثیر جهانی ایجاد کرد، یک زلزله ایجاد کرد، یک حادثه جهانی بود. رهبری امام راحل رضوان‌اللّه علیه و همت و شجاعت و فداکاری ملت ایران در سراسر کشور یک حادثه‌ای را به‌وجود آورد که یک دوجبهه‌ای در دنیا ایجاد کرد. یک جبهه، جبهه دمکراسی‌های وابسته‌ به مشی لیبرال دمکراسی. این یک جبهه بود. یک جبهه هم جبهه‌ جمهوری مرتبط با دین و با اسلام، بلکه منشأ‌گرفته از دین و از اسلام بود. قبل از تشکیل جمهوری اسلامی این دوجبهه‌ای وجود نداشت. نباید هم تصور کرد که این ناسازگاری فقط به‌خاطر مسئله‌ پایبندی به دین است. آن جناح دمکراسی رایج غربی احساس کرد که این الگوی جدیدی که مطرح شده است با منافع عمده او و شاید در نهایت با موجودیت او معارضه دارد. این مخالفت و معارضه‌ جدی به‌خاطر این است که در نظام لیبرال دمکراسی و حکومت‌ها و دولت‌هایی که براساس آن منطق و آن ممشی به‌وجود آمدند، در ذات آنها استکبار وجود دارد، تعرض و تجاوز وجود دارد. جبهه‌ مقابل که با تشکیل مردم‌سالاری دینی به‌وجود آمد، مهم‌ترین مسئله‌اش مواجهه‌ با همین حوادث است؛ یعنی مقابله‌ با ظلم، مقابله‌ با استکبار، مقابله‌ با تعدی، این است. یعنی حکومتی که براساس دین، براساس اسلام، به‌وجود می‌آید، اساس کارش «لا تَظْلِمُونَ وَ لا تُظْلَمُون»‌ است. طبعا این مقابله، این ستیزه‌گری دوجانبه به‌طور قهری به‌وجود آمده است.

ما با ملت‌ها هیچ معارضه‌ای نداریم
 مقابله‌ جمهوری اسلامی با آن کسانی که با آنها مقابله دارد، مقابله‌ با ظلم است، مقابله‌ با استکبار است، مقابله‌ با تجاوز است، سؤال نشود که چرا شما با فلان کشور اظهارمخالفت می‌کنید. ما با دولت‌ها، با کشورها، با ملت‌ها به‌خودی خود هیچ معارضه‌ای نداریم. ما با ظلم مخالفیم، با استکبار مخالفیم، با تجاوز مخالفیم، با آن حوادثی که امروز شما دارید در غزه مشاهده می‌کنید، مخالفیم.

آمریکا و اروپا به ظالم کمک می‌کنند
یک ملتی، صاحب سرزمینی، در خانه‌ خود، در سرزمین خود، مورد یک‌چنین ظلم بزرگی قرار می‌گیرند؛ زنشان، کودک‌شان، خانواده‌شان، خانه‌شان، زیرساخت‌شان، دارایی‌شان با بی‌رحمی تمام، با سنگدلی تمام نابود می‌شود، از بین می‌رود و کشورهایی تماشا می‌کنند، نه فقط معارضه نمی‌کنند، ممانعت نمی‌کنند، بلکه حتی کمک می‌کنند. آمریکا کمک می‌کند، انگلیس کمک می‌کند، بعضی کشورهای دیگر اروپایی کمک می‌کنند، کمک می‌کنند. ما حرف‌مان این است، ما با این مخالفیم.

ما باید پرچمدار مبارزه با استکبار باشیم
ما باید پرچم مبارزه با استکبار را همیشه بلند نگه داریم. مراقب باشیم جمهوری اسلامی در هیچ دوره‌ای اجازه ندهد که این پرچمداری مقابله‌ با استکبار از او گرفته بشود. ما باید پیشگام باشیم، پیشقدم باشیم و این پرچم را هر روز گسترده‌تر و برافراشته‌تر کنیم.

دست‌اندرکاران جمهوری اسلامی باید تقوا پیشه کنند
یک شاخص عمده‌ جمهوری اسلامی این است که دست‌اندرکاران جمهوری اسلامی متشرع باشند، مراعات حرام و حلال، دروغ و غیبت و تهمت این‌ چیزها را بکنند. ما همچنانی که در کارهای شخصی خودمان باید مراقبت بکنیم و تقوا پیشه کنیم، از محرمات اجتناب بکنیم در محیط سیاسی و در کار سیاسی هم عیناً همین وجود دارد. باید از محرمات اجتناب کرد، باید این را در رأس کارها ‌قرار داد.
در کارهای سیاسی، در برخوردهای سیاسی، در دسته‌بندی‌های سیاسی که قهراً با اختلاف سلیقه نوعی دسته‌بندی وجود دارد، باید مراعات تقوی کرد، مراعات اجتناب از محرمات شرعی را به جد، انسان بایستی داشته باشد. این اگر بود ان‌شاءالله نتایج کار هم مطلوب خواهد بود. خدای متعال هم به‌کار برکت خواهد داد.

‌ماه شعبان، ‌ماه بشارت‌هاست
ماه شعبان، ‌ماه بشارت‌هاست، ‌ماه شادی‌هاست، ‌ماه تطهیر دل‌ها و نورانی‌کردن دل‌هاست با استغفار، با دعا، با مناجات. ‌ماه آماده‌شدن برای ورود در برکات بی‌نهایت و بی‌پایان ‌ماه مبارک رمضان است. باید عرض کنیم ‌اللهم ان لم تکن غفرت لنا فی ما مضی من شهر شعبان فاغفر لنا فی ما بقی منه ان‌شاءالله. از این چند روزی که باقی مانده، خداوند کمک کند و استفاده کنیم، شاید ان‌شاءالله خدای متعال تفضلی بکند به ما.

حاشیه دیدار
در حدیث نصب‌شده در محل سخنرانی رهبر انقلاب در این دیدار آمده است:
امام کاظم علیه‌السلام:  أَنَّ الْمُؤْمِنِینَ الْفُقَهَاءَ حُصُونُ الْإِسْلَام.
همانا فقهای مومن، دژ‌های اسلام هستند.


 

این خبر را به اشتراک بگذارید