«آناتومی یک سقوط» برگزیده حلقه منتقدان
حلقه منتقدان فیلم ونکوور، فیلم رازآلود «آناتومی یک سقوط» به کارگردانی «ژوستین تریه» را بهعنوان بهترین فیلم سال معرفی کرد.درام دادگاهی و فرانسوی «آناتومی یک سقوط»، جایزه بهترین بازیگر زن را نیز برای «ساندرا هولر» به ارمغان آورد و در شاخه بهترین فیلم نیز «اوپنهایمر» ساخته کریستوفر نولان و «منطقه مورد علاقه» اثر جاناتان گلیزر را شکست داد.
«آناتومی یک سقوط» که نخستین نمایش جهانی خود را در جشنواره کن سال گذشته میلادی تجربه کرد و جایزه نخل طلای بهترین فیلم را بهخود اختصاص داد، یکی از فیلمهای موفق فصل جوایز سینمایی بوده و در 5 شاخه از جوایز اسکار نامزد دریافت جایزه است و پیش از این جایزه بهترین فیلم جوایز لومیر فرانسه و جایزه بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان گلدنگلوب را نیز از آن خود کرده است.
این فیلم در نظرسنجی نشریه ایندی وایر براساس نظرسنجی از ۱۵۸ منتقد و روزنامه نگار از سراسر جهان در رتبه هفتم برترین فیلمهای سال ۲۰۲۳ قرار گرفت و جایزه بهترین فیلم و کارگردانی جوایز فیلم اروپا را نیز دریافت کرده است.