دبیر ستاد توسعه فناوریهای اتصالپذیری و ارتباطات از اعطای ۶۰۰میلیارد تومان اعتبار مالیاتی به اپراتورهای داخلی برای بومیسازی فناوریهای ارتباطی خبر داد.
بهگزارش معاونت علمی این ستاد، محمد کرباسی، رصد فناوری، ترویج فرهنگ و سواد فناوری در جامعه، حمایت پژوهشی، توسعه فناوری در شرکتهای دانشبنیان، توسعه بازار و تبادل فناوری بینالمللی را ازجمله ماموریتهای این ستاد برشمرد و گفت: زیرساختهای ارتباطی نسل جدید ۵ و ۶ مخابرات، هوشمندسازی صنایع و امنیت سایبری از محورهای اصلی و موضوعی ستاد هستند و پروژههایی مثل خودروی متصل، ارتباط ماهوارهای و مخابرات کوانتومی از محورهای فرعی بهشمار میروند که در ارتباط با دیگر ستادها پیگیری میشود.
او با اشاره به حضور در نمایشگاه تلکام و همچنین معرفی ستاد به زیستبوم فناوری گفت: در این نمایشگاه از چند فراخوان اعم از نوآفرین، حمایت از طرحهای پژوهشی و دوره
پسا دکتری رونمایی شد.
دبیر ستاد توسعه فناوریهای اتصالپذیری و ارتباطات از ثبت ۱۲۰طرح در فراخوان نوآفرین خبر داد و گفت: بعد از اتمام مراحل داوری، طرحهای برگزیده حداکثر ۵۰۰میلیون تومان از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی و ۵۰۰میلیون تومان از سوی ستاد توسعه فناوریهای اتصالپذیری و ارتباطات، تسهیلات بلاعوض دریافت خواهند کرد.
کرباسی درباره فراخوان حمایت از طرحهای پژوهشی و دورههای پسادکتری گفت: هدف از این فراخوان، حمایت از پژوهشهایی با TRL پایین است که میتوانند آینده زیستبوم را بسازند.
بهگفته او، مخاطبان این فراخوان اغلب استادان دانشگاه و دانشجویان پسادکتری هستند و درصورت تمایل میتوانند پروپوزالهای خود را تا ۱۵ اسفندماه در سامانه کایپر بنیاد ملی علم ایران ثبت کنند.
دبیر ستاد توسعه فناوریهای اتصالپذیری و ارتباطات ادامه داد: در بخش طرحهای پسا دکتری، 4میلیارد تومان و در بخش طرحهای پژوهشی تا سقف 2میلیارد تومان حمایت میشود.
کرباسی گفت: برای فراخوان پسادکتری ۱۵حوزه تعریف شده و برای طرحهای پژوهشی این فراخوان محورهایی که عمدتا در حوزه آینده فناوری 6G است، درنظر گرفته شده است.
پنج شنبه 12 بهمن 1402
کد مطلب :
217366
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/LgVnv
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved