آرش نهاوندی؛ روزنامهنگار
درحالیکه برای برخی از مردم استفاده روزمره از جو به همراه شیر و شکر دلچسب است، برخی دیگر ممکن است طعم آن را خیلی یکنواخت بدانند، اما آیا تا به حال به این فکر کردهاید که وقتی یک هفته جو دوسر میخورید چه اتفاقی میافتد؟ در این مطلب حقایق جالبی در رابطه با جو و اینکه چگونه خوردن این غله برای یک هفته میتواند در تناسب اندام شما تأثیر مثبت و شگرفی بگذارد، بر اساس گزارش روزنامه تایمز آف ایندیا، مطرح کردهایم.جو سرشار از مواد مغذی غنی برای سلامت بدن مانند منگنز، فسفر، منیزیم و روی است که به تقویت استخوانها کمک میکند. جو دوسر حاوی آنتیاکسیدانها و فیتوکمیکالهایی است که ممکن است خواص ضدالتهابی و ضدسرطانی داشته باشند. علاوه بر این وجود پروتئین و بتا گلوکان در جو دوسر میتواند به هضم بهترغذا و سلامت قلب و مدیریت مؤثر وزن کمک کند.بهگفته متخصصان سلامت، مصرف جو دوسر حداقل بهمدت یک هفته بهعنوان بخشی از غذای اصلی میتواند سطح کلسترول LDL (کلسترول بد) را به میزان قابل توجهی کاهش دهد همچنین به مدیریت بهتر انسولین کمک کند. علاوه بر این، جو دوسر منبع خوبی از ویتامینهای گروه B، ازجمله تیامین (B1)، ریبوفلاوین (B2) و نیاسین (B3) است که از متابولیسم انرژی پشتیبانی میکنند. این غله همچنین حاوی فولات (B9) برای تقسیم سلولی و ویتامین E بهعنوان یک آنتی اکسیدان برای محافظت از سلولها و کاهش استرس اکسیداتیو است.جو دوسر حاوی بتا گلوکان است که باعث کاهش سطح کلسترول میشود و سلامت قلب و عروق را تقویت میکند و خطر حملات قلبی را تا حد زیادی کاهش میدهد.فیبر غذایی بالا در جو دوسر میتواند شما را برای مدت طولانی سیر نگه دارد. با کاهش هوس غذا خوردن دستیابی به وزن مورد نظر دیگر رویا نخواهد بود.
بلغور جو دوسر نیزمنبع خوبی از مواد مغذی ضروری مانند ویتامینهای B، آهن و منیزیم است که به ایمنی و سلامت کلی بدن کمک میکند.
محتوای بالای فیبر موجود در جو دوسر میتواند به تقویت سلامت دستگاه گوارش کمک کند و منظم بودن حرکات روده را تضمین و به بهبود سلامت روده و رفع مشکلاتی مانند یبوست کمک کند.
سه شنبه 10 بهمن 1402
کد مطلب :
217161
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/DRV8A
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved