وزرای خارجه ایران و پاکستان توافق کردند سفرای 2 کشور تا ششم بهمن به محل کار خود بازگردند. همچنین قرار است امیرعبداللهیان دوشنبه نهم بهمن به اسلامآباد سفر کند.
امیر کیومرث حیدری، فرمانده نیرویزمینی ارتش درگذشت شهادتگونه چندسرباز در پادگان کرمان را تسلیت گفت.
اسماعیل احمدیمقدم، رئیس دانشگاهعالی دفاع ملی اعلامکرد برای غنیسازی دوران سربازی طرحهای بزرگی در راه خواهد بود و این دانشگاه درحال رایزنی با دولت است.
موسی خرفی، نایبرئیس مجلس الجزایر در دیدار با وزیر امور خارجه ایران از عزم الجزایر برای گسترش روابط با ایران خبرداد.
مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر مهدی طالقانی، فرزند آیتالله محمود طالقانی امروز(سوم بهمن ماه) برگزار میشود.
ناصر سرگزی، دبیرکل جمعیت معلمان و فرهیختگان از رایزنی این تشکل با شورایوحدت و شورایائتلاف برای ارائه فهرست واحد خبرداد.
سفرای کشورهای عضو اتحادیه ملتهای جنوبشرق آسیا (آ.سه.آن) با مهدی صفری، معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه به بحث و تبادلنظر پرداختند.
اسلوومیر کوتون، وابسته نظامی لهستان در ایران، از آمادگی وابستگان نظامی مقیم ایران برای گسترش همکاریهای کشورهای متبوعشان با ایران خبرداد.
سه شنبه 3 بهمن 1402
کد مطلب :
216539
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/66N3V
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved