گشتوگذاری در ژاپن عصر ناصری
ژاپن چگونه ژاپن شد؟ آیا آنها این ره صدساله را یکشبه رفتند تا امروز یکی از قطبهای صنعتی جهان باشند؟ پاسخ منفی است و برای رسیدن به سرچشمههای این پیشرفت شگفتآور باید در فرهنگ و تمدن و پیشینه این چشمبادامیهای سختکوش به جستوجو پرداخت.
این جستوجو بیش و پیش از هر چیز ما را به دوره امپراتور میجی (1912- 1868) میرساند که بخش مهمی از تاریخ ژاپن به شمار میرود. برای دانستن درباره احوال و افکار این شخصیت تاریخی هم یک منبع مستند و موثق، کتابی است که با عنوان میجی، امپراتور ژاپن و دنیای او (1912- 1852) منتشر شده است.
این کتاب را دونالد کین نوشته و هاشم رجبزاده تلخیص و ترجمه کرده است. خواننده از طریق کتاب میجی، امپراتور ژاپن و دنیای او (1912- 1852) با رهبر بزرگی آشنا میشود که مورخان او را معمار بزرگ پیشرفت علمی و صنعتی و توسعه ژاپن میدانند. امپراتور میجی همعصر ناصرالدین شاه قاجار بود و از اینرو شرح زمانه، سرگذشت و افکار و اقدامات او میتواند برای خوانندگان ایرانی جالب و تاملبرانگیز باشد. هاشم رجبزاده هم که این کتاب را به فارسی بازگردانده، یکی از چهرههای سرشناس در حوزه ژاپنپژوهی محسوب میشود و در این عرصه تالیفات فراوان و یدی طولا دارد.
عنوان: میجی، امپراتور ژاپن و دنیای او (1912- 1852)/ دونالد کین/ هاشم رجبزاده/ ناشر: جهان کتاب/ 370صفحه/ 550نسخه/ 35هزار تومان