رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران درباره وضعیت کالاهای اساسی در بازار گفت: از ابتدای امسال در 2مرحله (هر بار ۱۵درصد) قیمت روغن خوراکی کاهش پیدا کرد که این خبر خوشی برای مصرفکنندگان بود اما متأسفانه این کاهش قیمت باعث متضرر شدن عمدهفروشیها شد. رضا کنگری در گفتوگو با همشهری ادامه داد: از آنجا که عمدهفروشیها کالاها را از قبل و بهصورت حجیم خریداری کرده بودند کاهش قیمت روغن باعث شد آنها ضرر ۳۰درصدی را متحمل شوند.
برنج
کنگری در مورد وضعیت بازار برنج هم اعلام کرد: با توجه به اینکه برنج ایرانی در سال گذشته بهطور انبوه تولید شد و تولید امسال هم به آن اضافه شد شاهد کاهش قیمت ۳۰ تا ۳۵درصدی برنج ایرانی در بازار بودیم اما در حال حاضر ریزش قیمتها متوقف شده ولی قیمتها به ثبات رسیده است. رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران در مورد قیمت برنج ایرانی گفت: قیمت انواع برنج ایرانی با توجه به کیفیت متفاوت است که در این میان قیمت عمدهفروشی هر کیلو برنج هاشمی گیلان که بهترین نوع برنج ایرانی است ۱۰۰هزار تا ۱۰۵هزار تومان است و قیمت عمدهفروشی ارقام دیگر با توجه به کیفیت تا ۶۰هزار تومان هم کاهش مییابد.
شکر
کنگری در مورد وضعیت بازار شکر هم اعلام کرد: با افزایش توزیع شکر، قیمتها در بازار شکر به ثبات رسیده است بهطوری که در حال حاضر قیمت شکر در بازار از نرخ مصوب هم پایینتر آمده است. این مقام صنفی ادامه داد: ما شکر را به قیمت ۲۵هزار و۵۰۰تومان از وزارت جهادکشاورزی دریافت میکنیم که با قیمت ۲۶هزار و۸۰۰تومان به بنکداریها میدهیم و درنهایت به قیمت ۲۸هزار تومان بهدست مصرفکننده نهایی میرسد اما شکر به قیمت پایینتر از این مبلغ هم در بازار وجود دارد.
افزایش قیمت سویا
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران در ادامه با بیان اینکه در بازار حبوبات هیچ مشکلی نداریم و کالا بهوفور موجود است، گفت: اما متأسفانه در بحث سویا هم سویای خوراکی و هم کنجاله سویا با کمبود مواجه هستیم و این موضوع باعث شده است از ابتدای سال با افزایش ۱۰۰درصدی قیمت سویا مواجه شویم. کنگری در مورد علت گرانی قیمت سویای خوراکی و دام اعلام کرد: عرضه با تقاضا تعادل ندارد و این موضوع باعث افزایش قیمت سویا شده است.
کدام کالاها ارزان شدند؟
در همینه زمینه :