مجید جباری-روزنامهنگار
تصور اشتباه مردم در مورد حمایت از حیوانات و سوءاستفاده از عواطف علاقهمندان به حیوانات شهری منجر به شکلگیری شبکههای اقتصادی سودجویانه شده که در پوشش حمایت از حیوانات اقدام به کلاهبرداری از آنها میکنند. بررسی همشهری در مورد برخی پروندههای موجود در پلیس فتا، سازمان حفاظت محیطزیست و تبلیغات گسترده در اینستاگرام مشخص کرد، شهروندان تهرانی در سال1401، ماهانه دستکم 35میلیارد تومان برای غذادهی، درمان و عقیمسازی حیوانات شهری به باندهای کلاهبردار از طریق صفحات مجازی پول تزریق کردهاند.
بهگزارش همشهری، تنها در یکی از پروندههایی که از سوی یگان حفاظت سازمان محیطزیست در سال گذشته به پلیس فتا ارسال شد، یک باند 3نفری از زنان تنها 5 تا 10درصد از کمکهای دریافتی را صرف حمایت از سگها در شهر تهران کرده و مابقی کمکها را به جیب زده بودند. این باند با حضور در پارک پردیسان تهران سگهای بلاصاحب را غذادهی میکرد و با انتشار ویدئوها و تصاویر این اقدام در فضای مجازی، از مردم برای غذادهی به حیوانات شهری کمک خواسته و با این شیوه کلاهبرداری مبالغ کلان دریافت کرده بود.
بررسی صفحات مجازی اینستاگرام و تلگرام حمایت از حیوانات مشخص کرده است که شبکههای اقتصادی مجرمانه با شیوههای گوناگون از عواطف و احساسات مردم و علاقهمندان به حیوانات سوءاستفاده میکنند و از آنها پول میگیرند. خبرنگار همشهری با حضور در یکی از کانالهای تلگرامی حمایت از حیوانات که بیش از 2هزار عضو داشت و شامل گروهی در منطقه یک تهران بود، دریافت که این گروه تنها در یک فقره، مبلغ 300میلیون تومان برای عقیمسازی 4سگ و تامین غذای آنها از علاقهمندان به کمک به حیوانات شهری دریافت کرده بود. این در حالی است که بهگفته جمشید محبتخانی، فرمانده یگان حفاظت محیطزیست کشور هزینه عقیمسازی هر سگ حدود 3میلیون تومان و هزینه غذای آنها در ماه کمتر از 2میلیون تومان است.
دو شنبه 17 مهر 1402
کد مطلب :
205129
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/VmW8O
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved