پژوهش دانشمندان ایتالیایی نشان میدهد که مصرف روزانه یک فنجان قهوه اسپرسو میتواند از مغز شما در برابر بیماری آلزایمر محافظت کند. این دانشمندان میگویند اسپرسو پروتئینهایی را که در مغز جمع و موجب تخریب عصبها میشوند، از بین میبرد. به گزارش سایت eurekalert پژوهشگران دانشگاه ورونا ایتالیا دریافتهاند که قهوه اسپرسو خطر تجمع پروتئین تائو در مغز را کاهش میدهد. این پروتئین ازجمله اصلیترین عوامل بیماریهایی مثل آلزایمر و زوال عقل محسوب میشود. بااینحال، بررسیهای آزمایشگاهی نشان داده است که اسپرسو میتواند از تجمیع و تبدیلشدن این پروتئینها به «فیبریل» جلوگیری کند. در واقع آنها معتقدند که با افزایش تراکم عصاره، کافئین یا جنیستئین اسپرسو، فیبریلها کوتاهتر میشوند و صفحات بزرگی تشکیل نمیدهند. زمانی که عصاره اسپرسو در کاملترین حالت خود باشد، اثر آن به بهترین سطح میرسد. فیبریلهای کوتاه آسیبی به سلولها وارد نمیکنند و نقشی در تجمع بیشتر این پروتئین ندارند. این دانشمندان میگویند که اسپرسو چه بهتنهایی و چه در ترکیب با لاته یا آمریکانو مصرف شود، سطح بالایی از کافئین را به بدن عاشقان قهوه میرساند. مطالعات مختلف نشان دادهاند که قهوه میتواند اثرات مثبتی در زمینه مقابله با بیماریهای عصبی داشته باشد.
جلوگیری از آلزایمر با اسپرسو
در همینه زمینه :