• چهار شنبه 26 دی 1403
  • الأرْبِعَاء 15 رجب 1446
  • 2025 Jan 15
دو شنبه 2 مرداد 1402
کد مطلب : 198079
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/2RD2K
+
-

نقل‌و انتقالات خانوادگی

درباره امباپه، لوکاکو و دیگران که ایجنتی را با پدر و مادران‌شان مخلوط کرده‌اند

نقل‌و انتقالات خانوادگی

زلاتان ایبراهیموویچ هم نسبت به رفتار فیضه العماری، مادر امباپه واکنش نشان داد و او را مقصر بدبختی این ستاره فوتبال دانست. ستاره سابق پاری‌سن‌ژرمن و نصف تیم‌های بزرگ دنیا که خودش را خدای فوتبال می‌نامید، در حمایت از باشگاه سابقش گفت: «وقتی به بازیکن بزرگی تبدیل می‌شوید و پدر یا مادر شما ایجنت شما هستند این اتفاق رخ می‌دهد. وقتی کودک قوی می‌شود و می‌تواند پول به‌دست آورد، پدر و مادرش به مدیر برنامه‌های او تبدیل می‌شوند، بدون آنکه کوچک‌ترین تخصصی داشته باشند. متأسفانه خانواده به چیز دیگری تبدیل شده و این یک مشکل است. امروز پدر و مادرها به ستاره‌های دیگری تبدیل شده‌اند و در روزنامه‌ها صحبت می‌کنند.» او خطاب به خانواده امباپه به‌ویژه مادر او که مدیر برنامه‌هایش است، گفت: «شما خودتان را چه فرض کرده‌اید؟ خفه شوید و اجازه بدهید که خود فرزندتان که با تلاش و انضباط به این جایگاه رسیده است، تصمیم بگیرد.»
    کیلیان امباپه 2‌بار تا آستانه پیوستن به تیم محبوبش یعنی رئال‌مادرید قرار داشت و هر 2 بار مادرش مانع این انتقال شد تا به پول بیشتر دست یابد. بار نخست فیضه العماری پسرش را وادار کرد از موناکو با رقم 166میلیون یورو به پاری‌سن‌ژرمن برود و دستمزدی بالاتر بگیرد. سپس در تابستان گذشته که همه‌‌چیز برای رئالی شدنش خوب پیش می‌رفت، او را مجبور به تمدید قرارداد کرد. قراردادی که تنظیم شده بود، قدرت این بازیکن را تقریبا تا حد مالک باشگاه بالا می‌برد. او توانست یاران مسی را از باشگاه بیرون کند. قرارداد جدید طوری بسته شده بود که پس از 2‌سال مبلغی کلان به‌عنوان پاداش وفاداری به او تعلق می‌گرفت؛ وفاداری به‌خاطر 2‌فصل بیشتر ماندن! فلورنتینو پرس هم از دست مادر این بازیکن شاکی است و او را مانع اصلی رئالی شدن امباپه می‌داند. برای همین رئیس باشگاه رئال مادرید در اختلاف بازیکن و باشگاهش سکوت در پیش گرفته تا برای بار سوم از سوی فیضه بازی نخورد.
    باشگاه پاری‌سن‌ژرمن هم در واکنش به رفتار اخیر این بازیکن و مادرش نامه‌هایی جدی خطاب به او نوشته است: «خواسته‌هایت را برآورده کردیم، رفتار غیرصادقانه داشتی. باتوجه به سرمایه‌گذاری پی‌اس‌جی و طبق توافقی که داشتیم، تو یا همین تابستان به باشگاه دیگری منتقل خواهی شد یا موعد پایان قراردادت را تا تاریخ بعد از ۳۰ ژوئن ۲۰۲۴ تمدید خواهی کرد. تمام بازیکنان بزرگ، که خودت هم یکی از آنها هستی، با چنین ترتیبی باشگاه‌شان را ترک می‌کنند. باشگاه می‌خواهد از این فرصت برای توجیه ناکامی تابستان گذشته استفاده کند، چرا که با توجه به قوانین محدودکننده فوتبال فرانسه و اروپا، فقط تا حدودی توانستیم اهداف بسیار بلندپروازانه خود در فصل نقل‌وانتقالات را عملی کنیم. برخی شرایط خارج از اختیار ما بود اما با این حال، بی‌آنکه لطمه‌ای جدی به باشگاه وارد شود، برای برآورده کردن خواسته‌هایت تلاش کردیم؛ کاری که مشابهش را برای هیچ بازیکن دیگری انجام نمی‌دهیم. اینکه چند هفته بعد از شروع فصل نقل‌وانتقالات نامه عدم‌تمایل به تمدید قرارداد را امضا کردی، بیانگر رفتار غیرصادقانه توست. ضروری است برای رسیدن به بهترین گزینه برای طرفین، با هم ملاقات کنیم. با توجه به اقدامات اخیرت، تنها گزینه‌هایی که آسیب اساسی و فلج‌کننده‌ای به باشگاه وارد نخواهند کرد، عبارتند از تمدید قرارداد برای فصل 2024-2025یا انتقال به باشگاه جدید در همین تابستان. مسئول مربوطه باشگاه به‌زودی با مشاورانت تماس خواهد گرفت تا زمان این ملاقات را تنظیم کند. امیدواریم سال‌ها تعهد، حسن‌نیت و سرمایه‌گذاری بی‌سابقه باشگاه روی آینده تو باعث شود که تو هم خیر و صلاح پی‌اس‌جی و هوادارانی را که همواره از تو حمایت کردند، در تصمیمات خود لحاظ کنی.»

مادر لوکاکو
امباپه تنها کسی نیست که اسیر آزمندی مادرش یا پدرش شده. روملو لوکاکو هم که در فهرست گران‌ترین بازیکنان تاریخ فوتبال، 3‌جایگاه را به‌خودش اختصاص داده و همواره در تیم‌هایی که با انتقالی گران‌قیمت به آنها پیوسته ناموفق بوده، یکی از همین بازیکنان است و در همه انتقالات بزرگ رد پای مادرش دیده می‌شود. گاتزتا دلو اسپرت ایتالیا ادعا کرده که عامل خیانت اخیر این بازیکن و ابراز علاقه‌اش به پیوستن به باشگاه دشمن اینتر یعنی یوونتوس، مشاوره‌های مادرش بوده. او با میلان و سپس یوونتوس تماس‌هایی داشت. دلیل این کار نیمکت‌نشینی‌های مداوم، به‌خصوص در فینال لیگ قهرمانان بود. حالا لوکاکو پشیمان شده و خواهان بازگشت به اینتر است اما استیون جانگ، رئیس باشگاه جواب رد داده‌. همچنین لوکاکو به چهره‌ای منفور در رختکن اینتر تبدیل شده است. از طرفی غول مهربان دیگر در برنامه‌های سرمربی جدید چلسی -پوچتینو- هم جایی ندارد و یوونتوس هم تا زمانی که ولاهوویچ را در اختیار دارد، به لوکاکو فکر نمی‌کند.

پدر مسی
خورخه مسی، پدر لیونل مسی در خراب شدن بخشی از وجهه این ستاره بزرگ نقش داشت. او عامل بارسایی شدن مسی کودک بود و بقیه مشتریان را دور زد. خورخه که هنوز هم تصمیم‌گیرنده اصلی سرنوشت لئو است، دوست داشت پسرش را در این تابستان به الهلال عربستان بفرستد تا سهم چشمگیری هم گیر خودش بیاید اما مسی تسلیم تصمیم همسرش شد و برای آنها زندگی در آمریکا را فراهم کرد. محکومیت مسی در پرونده فرار مالیاتی هم زیر سر خورخه بود و باعث شد آبروی ستاره آرژانتینی برود. او قراردادی برای پسرش با بارسلونا بست که این باشگاه را به ورطه ورشکستگی کشاند و هنوز هم طلب او صاف نشده. مسی در سالی که بارسلونا را رایگان ترک کرد، از این باشگاه پاداش وفاداری طلبکار شد!

دیگران
در سال‌های اخیر ستاره‌های بزرگی به‌دست پدر یا مادرشان سرنوشت‌شان تغییر کرده. داستان‌هایی درباره امانوئل آدبایور و رنجی که او از دست مادرش و خانواده‌اش کشید یا جادوگری مادر پوگبا برای پسرش یا اتهام زدن زلاتان به لوکاکو که مادر این بازیکن از آفریقا برایش جادو و طلسم می‌گیرد خوانده‌اید. مهم‌ترین بازیکنی که قربانی آزمندی خانواده خود شد، مسوت اوزیل بود که در اوج محبوبیت و فوتبالش در رئال‌مادرید، به‌خاطر دستمزد بیشتر با دخالت و اصرار پدرش از تیم محبوبش جدا شد و به آرسنال پیوست. ستاره ترک‌تبار آلمانی بعدها دست پدرش را از قراردادهایش کوتاه کرد و حتی سال گذشته او را به عروسی‌اش در ترکیه دعوت نکرد. به‌هرحال زلاتان درست می‌گوید؛ پدر و مادرها بهتر است به همان وظایف خود عمل کنند و فوتبال را به اهلش بسپارند.



 

این خبر را به اشتراک بگذارید