• چهار شنبه 26 دی 1403
  • الأرْبِعَاء 15 رجب 1446
  • 2025 Jan 15
یکشنبه 21 خرداد 1402
کد مطلب : 194113
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/y8MJg
+
-

خبرخوان

فرصت‌های شغلی برای مددجویان کمیته امداد
16هزار فرصت شغلی برای مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) شعبه تهران ایجاد شده است. معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام(ره) با بیان این مطلب گفت: «براساس مصوبه معاونت اشتغال و خودکفایی کمیته امداد (ره) برای سال 1401پیش‌بینی شده بود که حدود 30هزار شغل برای مددجویان ایجاد شود که از این چشم‌انداز ایجاد 16هزار فرصت شغلی محقق شده است.» مهدی سلامی افزود: این نهاد برای تحقق اهداف خود در زمینه ایجاد اشتغال از ظرفیت‌های مختلفی چون خیران و جهادگران کارآفرین، مراکز مشاوره شغلی، آموزشگاه‌های کسب‌وکار، مؤسسات کاریابی، کارفرمایان، شهرک‌های صنعتی، هیأت‌های شناسایی و نظارت بر راهبران، بانک‌ها و مؤسسات مالی، دستگاه‌های اجرایی و نهادهای محلی، شرکت‌های فنی، مهندسی و دانش‌بنیان و پارک‌های علم و فناوری استفاده می‌کند.
به‌گفته سلامی، ادارات دماوند، پردیس و منطقه ۱۸ تهران به‌ترتیب رتبه‌های اول تا سوم را در پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی به مددجویان در سال گذشته داشته‌اند. ۶۴۶ خانوار نیز از محل دریافت تسهیلات اشتغال در سال گذشته خودکفا و از چرخه حمایتی خارج شده‌اند.

اعلام شهریه مدارس غیردولتی تا پایان خرداد
شهریه مدارس غیردولتی تا پایان خرداد اعلام می‌شود. رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و مشارکت‌های مردمی با بیان این مطلب توضیح داد: «سیاست‌های سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و مشارکت‌های مردمی در قالب سند راهبردی از سال گذشته اعلام و امسال هم برنامه یک‌ساله اقدام و عمل ابلاغ شده است.» احمد محمودزاده به پیش‌بینی الگوی تعیین شهریه برای مراکز غیردولتی اشاره کرد و افزود: «150شاخص برای مقوله کیفیت‌بخشی مدارس غیردولتی درنظر گرفتیم. همچنین اجاره‌بها، فضا و امکانات و حقوق و مزایا را در شهریه پیش‌بینی کردیم و بر‌این‌اساس، شهریه مدارس غیردولتی تا پایان خرداد اعلام می‌شود.» معاون وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه اجازه اخذ شهریه خارج از عرف را به هیچ مدرسه‌ غیردولتی نخواهیم داد، افزود:«اگر مدرسه‌ای شهریه‌ اضافه دریافت کرده است باید حتما به خانواده‌ها برگرداند و اگر مدرسه‌ای این اقدام را انجام دهد، به آن مدرسه اجازه افزایش شهریه برای سال‌جاری را نخواهیم داد.»

ممنوعیت فاقد‌صلاحیت‌ها در طب ایرانی
معاون تعالی دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت از همکاری وزارت بهداشت و قوه قضاییه برای ایجاد محدودیت در فعالیت افراد فاقد صلاحیت در حوزه طب ایرانی خبر داد. حسین رضایی‌زاده در این‌باره گفت: «عده‌ای که پزشک نیستند، در حوزه طب ایرانی دخالت می‌کنند که موجب به‌خطر افتادن سلامت و حتی مرگ افراد شده‌اند. با توجه به این امر با قوه قضاییه وارد گفت‌وگو شدیم تا ضمن تقویت عوامل بازدارندگی، حقوق آسیب‌دیدگان را نیز استیفا کنیم.»
رضایی‌زاده از تشکیل دبیرخانه طب ایرانی و مکمل خبر داد و افزود: «نمایندگانی از کمیسیون بهداشت مجلس، پزشکی قانونی، قوه قضاییه و انجمن‌های علمی مرتبط با طب ایرانی و طب‌های مکمل در این دبیرخانه حضور دارند و آموزش عمومی و آگاهی‌بخشی به افراد جامعه از مهم‌ترین محورهای فعالیت این دبیرخانه است.»

پایداری وضعیت تأمین دارو
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه در حال حاضر وضعیت تأمین دارو پایدار است، گفت: مشکلات در زمینه تأمین ارز، تأمین نقدینگی شرکت‌های دارویی و بدهی سازمان‌های بیمه از عوامل تأثیرگذار بر بازار دارویی کشور است.
سیدحیدر محمدی درباره آخرین وضعیت کمبودهای دارویی در کشور گفت: در حال حاضر تعداد دقیق اقلام دارویی کمبودشده را نمی‌توان بیان کرد، اما مشکل کمبودهای دارویی تا حدودی حل شده است و تلاش ما این است که ذخایر استراتژیک دارو به زیر 3‌ماه نرسد. رئیس سازمان غذا و دارو ادامه داد: «در حال حاضر وضعیت تأمین دارو پایدار است، اما باید توجه داشت که با کوچک‌ترین تغییرات و مشکلاتی، ممکن است با کمبود دارو مواجه شویم.» وی افزود: «اگر مشکلات در حوزه تأمین و تخصیص ارز، افزایش سرمایه در گردش شرکت‌های دارویی و بدهی‌های سازمان‌های بیمه‌گر حل نشود، با کمبود دارو مواجه خواهیم شد. اگرچه سازمان‌های بیمه‌گر در انتهای زنجیره تأمین دارو (داروخانه‌ها)، پول را پرداخت می‌کنند، اما تأخیر این سازمان‌ها در پرداخت مطالبات داروخانه‌ها بر ابتدای زنجیره تأمین دارو تأثیر می‌گذارد؛ به همین دلیل تلاش ما این بوده است که عمق بدهی‌های سازمان‌های بیمه‌گر کاهش یابد.» تسنیم

 

 

این خبر را به اشتراک بگذارید